Szekeres Viktor

Itthon nincs G.I. Joe-hiszti

Bár Amerikában váratlanul jó kezdést tudhatott magáénak a G.I. Joe: A Kobra árnyéka, itthon nem nyújtott semmi kiemelkedőt, úgy viselkedett, mint bármelyik, a szokásosnál több reklámmal beharangozott látványos akciófilm.

A nem rossz, mégis visszafogott kezdés azt takarja, hogy mind országos, mind fővárosi összevetésben éppen hogy a Harry Potter 6. mögé szorulva a második helyen nyitott a film a hétvégi nézettségi adatok alapján: 28576-an váltottak rá jegyet idehaza, s a nézők több mint fele, 15766 budapesti volt.

A hét másik premierje, a Szerelem második látásra Dustin Hoffmannal a felnőttfilmes nyitányátlagot hozva Budapesten az 5. (4894 néző), országos összevetésben (5130 néző) a hatodik helyet hozta - kíváncsiak vagyunk, hogy a 236 vidéki néző mely városokból jött össze? Érdekesség, hogy mindkét premierfilmre hasonló volt az érdeklődés, ha a mozitermek kihasználtságát vesszük, hisz a G.I. Joe és a Szerelem második látásra előadásai is átlagban 63 ezer forint bevételt hoztak, csak előbbit természetesen jóval több moziban vetítik.

Ugyancsak a héten mutatkozott be a Fanboys - Rajongók háborúja, mely napi egy eladásával a budapesti Odeon-Lloyd moziban 139 nézőt tudhatott magáénak, ami a fővárosban a 26. helyre volt elég a nézettségi toplistán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sandor8206 #14
    látom nem voltál katona, nincs visszakérdezés :-)
  • Seth74 #13
    Egy hete néztem Sopronban,talán ha öten lehettünk a nézőtéren amin meglepődtem.
    MOndjuk a film megtekintését követően már nem csodálkoztam.
  • grobs #12
    Sneak Eyes hangszála az eredeti történet szerint akkor sérült meg amikor lezuhant a helikopterük, Scarlet-et ki akarta hozni, de a helikopter felrobbant. Újabb verzióban Zartan lőtte nyakon Storm Shadow megbízásából.
    Jelbeszéddel kommunikál, és mindenki érti a csapatban. Nagyon nehezen tud beszélni egyébként.
    A némasága a sérült emberek felé volt egy "jelzés", hogy sérülten is lehetsz hős. Ráadásul a képregényben így volt kvázi főszereplő (a rajzfilmben nem tudtak mit kezdeni egy néma karakterrel, ezért Duke-ot hozták előre). Ha a filmben nem néma, csak fogadalmat tett az komoly deficit.
  • Beast Machine #11
    Nem kér, kreativitását felhasználva megoldja így is. A katona mindig annyit tud, amennyit feltétlen szükséges.
  • Loverman #10
    azért lett a világ legelitebb kommandós csapatának a tagja hogy úgy is tökéletesen végrehajtsa. Aki a parancsokat osztogatja az pedig azért lett a -detto- csapat parancsnoka hogy ne adjon ki olyan parancsot ami nem tiszta.
    muhahaha
  • Harkat 89 #9
    De gondolj bele, adnak neki egy parancsot, csak a parancs nem tiszta. Nem mondtak el pár dolgot, véletlenül. Hogy kérdez vissza , vagy kér pontosabb leírást?:)
  • Loverman #8
    az a fontos hogy megtedd ami a parancs, de mind1
  • aKIRAkechi #7
    1 hete néztem Szolnokon, félig volt a terem. Harry Potter 6-nál jobb volt azért. Nagy gond nem volt vele. Nem bántam meg a jegy árát.
  • gabeone #6
    Kedvencem a Kígyó, aki tizenévesen némasági fogadalmat tett, aminek ellenére a világ legelitebb kommandós csapatának tagja. Mert ugye egy ilyen terrorista ellenes csapatban nem fontos az oda-vissza kommunikáció!
  • Loverman #5
    xD