Szekeres Viktor

3D-s lesz az Underworld 4

Meglepő módon Kate Beckinsale távozása az Underworld-sorozatból nem rengette meg különösebben a franchise-t, hiszen míg az első rész 95, a második meg 111 millió dollárt jövedelmezett világszerte, addig a harmadik epizód Rhona Mitrával a teljesen vállalható 91 millió dollárra zuhant csak vissza.

Ilyen eredmények mellett pedig nem is meglepő, hogy máris zöld lámpát kapott a folytatás, mellyel ráadásul már az eddigi 3 évet sem várja ki a gyártó Screen Gems, hanem 2011 elején moziba küldi.

Ráadásul az Underworld 4 a rajongók legnagyobb örömére három dimenzióban fog elkészülni, bár azt még nem tudni, hogy a 3. rész főszereplői (Rhona Mitra, Michael Sheen és Bill Nighy) vagy az első két film hőseit alakító Kate Beckinsale és Scott Speedman fognak-e visszatérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Maniello #32
    "nekem meg az a véleményem, h akinek nem tetszett a 3. rész, az minek ír egyrészt arról ide, ráadásul rohadtul nem érdekel senkit nem érdekel akar-e 4. részt + irreleváns, mert piszokul nem tőle függ." <-> "gyakran odamondogatok neki. ráadásul, ha nem épp hülyékkel kötekszik, akkor arra is érdemes odafigyelni mit ír le." ??? Bocsi, de ez nem ellentmondás? -.-' Ak ha az 1. mondatod szerint cselekszel, mi a faszt keres ott a 2. idézett mondat? Az meg változtat vmit? Nemár, ember...

    "winnie-vel meg egyébként szerintem lehet vitatkozni. érveket hoz fel, érti is amiről ír, szereti is a filmeket, képben is van. és nem okoz neki gondot 2 összetett mondat leírása. sőt, gyakorta értelmezése sem." Öhh... 2 commentel előtted kaptunk 1 iet kakatevetől is? mi kell még, 3 nyalóka kárpótlásnak?

    Sry a többiektől emiatt a prológus miatt, nem vok az a flames típus, de már naon felhúzott a 35 commnyi "szemböködés"...

    Am a cikkel kapcsolatban: még csak az 1et láttam, ezért világmegváltó "még20epizódot" v "monnyonle" commot nem írok. Mint mondtam, az 1et láttam, teccett, faja... a töbit terveztem/most még inkább tervezem. Sztem nyár végére ki is végzem, úgyh jöhet a 4 is. Már csa a 3D miatt is. Érdekel mit fognak kihozni...
  • Dynamic #31
    "Másfelől maximálisan úgy látom a dolgokat, hogy a negyedik résszel már semmi újat nem tudnának mondani, csak ronthatnak a dolgokon"

    Ezt most nagyon nem értem. Én speciel még soha életben nem hallottam olyan történetről, amit ne lehetne tovább szőni. Meg aztán olyan sincs, hogy csak rontani lehet rajta. Főleg nem értem, hogy egy UW-ön mi a fenét lehetne elrontani. Abszolút nincs az a hú de eredeti és egyedi sztorija, amiből ne lehetne még legalább 30 folytatást csinálni.
  • Kindred Blades #30
    De milyen jó is látni, hogy mindenki magával hozta a szőrszálhasogató bugylibicskát és a szókiforgató szótárat, nekem már nincs is dolgom, csak egy sört kérek, jobban szórakozok, mint bármelyik sitcomon. :)
    (és igen, ez off, szinte kiált érte, hogy valaki belekössön :) )

    Én leragadtam az első résznél, bár a másik kettő is elszórakoztatott.
  • Rotcsa #29
    Hm.. de nagy vita van itt a Underworld franchise-ról..:)
    Ritka, mert mostanában nem nagyon volt ennyi beírás róla.

    Látom van olyan akinek annyira nem jött be a 3. rész, hogy már nem is akar többet belőle, van olyan, akinek szimplán nem tetszett és olyan is, akinek pedig a legjobban tetszett az eddigiek közül.
    Én legutóbbiak táborba tartozom.
    Szerintem ez a rész nagyon jól meg lett csinálva. Korhű jelmezek, nagyon fasza akciójelenetek, jól kigondolták Lucian jellemfejlődését és nekem teljesen át is jöttek Lucian sérelmei aminek okán ugye a két faj közötti háború is kirobbant. Eddig csak úgy mondogatták, hogy viszály így, viszály úgy, de nem volt valami nagy nyomatéka, csak arra volt jó, hogy esztelen vérontást vigyenek a képernyőre és legyen mit bámulnia a vérfarkasos-vámpíros filmeket kedvelő nézőknek. Ebből egy olyan mozit csináltak, aminek élvezet nézni szinte minden percét. Ami nekem a legmegnyugtatóbb volt az az, hogy ugyan azt a világot kaptam vissza, mint amit a trailer is sugallt. Ugyan is moziban néztem meg, és a csalódottságra még rátett volna egy lapáttal, ha pénzt is adtam volna egy olyan filmért, amit megnézhettem volna dvd-n is.
    Szóval megérte elmenni! Nagyon jó hangok voltak filmben, főleg amikor lövöldözték a menekülő, vérfarkasok útjába a gerendákat! :)

    Ami meg a legjobban tetszett az az, hogy végre megmutatták a farkasokat mint falkát!! Ez eddig egy részben sem volt! Amikor Lucian elüvölti magát fájdalmában, a vadon élő hegyi falka százával vonul a segítségére, szinte rengett a mozi a dübörgéstől, ahogy rohamra indultak vezérükért! :))
  • Barakukk #28
    Önmagában szerintem a 3D nem oszt vagy szoroz sokat a költségeken, a Piranha 3D költségeit például 24 millióra becsülték az imdb-n.

    A vitával kapcsolatban pedig örülök, hogy hozzájárulhattam egyesek jókedvéhez, és bocsánat azoktól, akiket bosszantott a kukacoskodásom, kakateve azt írta, hogy nem érdekli a "kötözködésem", ezért tiszta lelkiismerettel írtam le, ami a gondolataimat nyomta.
  • avman #27
    nekem meg az a véleményem, h akinek nem tetszett a 3. rész, az minek ír egyrészt arról ide, ráadásul rohadtul nem érdekel senkit nem érdekel akar-e 4. részt + irreleváns, mert piszokul nem tőle függ. értelmetlen és érdektelen infó. ennek tükrében talán nem kellene erőltetni a véleményfirkálást a fórumon.
    a vélemény egyébként is olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, büdös, és általában a kutya sem kíváncsi a másikéra.
    winnie-vel meg egyébként szerintem lehet vitatkozni. érveket hoz fel, érti is amiről ír, szereti is a filmeket, képben is van. és nem okoz neki gondot 2 összetett mondat leírása. sőt, gyakorta értelmezése sem.
    ja, és nem, nem nyalok be ezzel csontig neki, nem tartozom a sleppjéhez és én is gyakran odamondogatok neki.
    ráadásul, ha nem épp hülyékkel kötekszik, akkor arra is érdemes odafigyelni mit ír le.
  • kissssss #26
    olyan jót nevetem rajtatok :-DDD igazi flame war vitézek egyik sem engedne ááá minek (ilyenkor szokták azt mondani hogy okos enged szamár szenved )

    cikkhez: meglepő hogy ennyire kevés pénzt termel a film sorozat és mégis van fojtatása igaz nekem mindegyik tetszett úgy hogy jöhet a 4 rész csak szerintem marha sok pénzbe fog kerülni nekik ez a 3d dolog.
  • kakateve #25
    Ha neked tetszik, akkor menj el, nézd meg, vedd meg DVD-n, vagy töltsd le, bánom is én. De az, hogy te most kötöszködsz, bele magyarázol olyan dolgokat, amiket nem mondtam, kiforgatod a szavaimat, arra már nem tudok mit mondani.

    Megérteném, ha provokáló hozzászólást küldtem volna. De nem, pusztán leírtam, hogy a harmadik rész csalódás volt, és szerintem nem kellene erőltetni. És persze jön a belemagyarázó szöveg, és itt van 24 hozzászólás, amiből 3 kapcsolódik a cikkről, az összes többi pedig hiába való kötöszködés, szókiforgatások. Miért?
    "Azt elfogadom, hogy rossznak tartod a sorozatot"
    Ilyet én nem írtam, de köszönöm, hogy kijelented helyettem, habár tájékoztatlak, hogy rosszul tudod.
    Az első két rész nagyon tetszett többször megnéztem mindkét részt a moziban, sőt megvan Blu-Ray-en mindkét rész is! A harmadik ellenben számomra csalódás volt. Nem spoilerezek, de elfogadható a harmadik rész, de nekem nem jött be (és nem azért, mert az előző részekből nem volt új arc Görög Zitán kívül, tudom, előzmény történet), és felvet egy kérdést, hogy hová vinnék tovább a történetet?
    Abban egészen biztos vagyok, hogy mindenki ugyanolyan jónak, hú, de még jobbnak tartotta az Amerikai Pite 7-et, mint magát az első részt.

    Másfelől maximálisan úgy látom a dolgokat, hogy a negyedik résszel már semmi újat nem tudnának mondani, csak ronthatnak a dolgokon, ezért nem kellene erőltetni, hogy addig gyártsák az új részeket, még be nem bukik.
    Példa? Nekem bejött az Anakonda című film, a második rész is tetszett. A harmadik is készült, meg negyedik is, amiben David Hasselhoff üldöz egy gumicukor szerű kígyót.

    Ha elgurult a gyógyszered, gyorsan keresd meg, vagy írass fel magadnak újat. Ha meg a gyerekvető mag buzerálja az agyadat, akkor gyorsan küld "jancsira" a fürge ujjakat, rólam meg szakadj le (és sz@rok arra, ha nem tetszik a véleményem).
    Többi hozzászólásodra nem reagálok (eddig is minek reagáltam??), értékeld ezt a beszélgetést úgy, hogy gondolatban neked adom a tiszteletbeli flame díjat. Jó napot!
  • Reg5 #24
    Itt nem arról van szó, hogy ha folytatódna akkor mélyülne a válság, hanem arról hogy az Underworld utóbbi 2 részét az emberek a főszereplő csaj miatt nézték meg(én is). Meg merem kockáztatni Mitra vagy Beckinsale nélkül bukott volna. Persze felőlem jöhet még vagy 12 rész, csak ugynaúgy semmiről fog szólni. Úg meg minek?
  • Barakukk #23
    Az amúgy neked miért lenne jó, ha nem lenne folytatás? Erősödne a forint? Jobban nőne a hajad? Azt elfogadom, hogy rossznak tartod a sorozatot, írhatod, hogy sz@r, trágya, rossz színészi játék, olcsó cgi, írhatsz több oldalas kritikát róla, azt elfogadom, talán jóvá is hagyok több szempontot, de azt nem fogom fel, hogy az mit profitálna neked, ha nem lenne több rész, és az károdra válna-e, ha attól függetlenül, hogy te nem nézed meg, mások jól szórakoznak a moziban, míg te egy másik filmet élvezel egy másik teremben.