Itthon nincs G.I. Joe-hiszti

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom nem voltál katona, nincs visszakérdezés :-)
Egy hete néztem Sopronban,talán ha öten lehettünk a nézõtéren amin meglepõdtem.
MOndjuk a film megtekintését követõen már nem csodálkoztam.
Sneak Eyes hangszála az eredeti történet szerint akkor sérült meg amikor lezuhant a helikopterük, Scarlet-et ki akarta hozni, de a helikopter felrobbant. Újabb verzióban Zartan lõtte nyakon Storm Shadow megbízásából.
Jelbeszéddel kommunikál, és mindenki érti a csapatban. Nagyon nehezen tud beszélni egyébként.
A némasága a sérült emberek felé volt egy "jelzés", hogy sérülten is lehetsz hõs. Ráadásul a képregényben így volt kvázi fõszereplõ (a rajzfilmben nem tudtak mit kezdeni egy néma karakterrel, ezért Duke-ot hozták elõre). Ha a filmben nem néma, csak fogadalmat tett az komoly deficit.
Beast Machine
Nem kér, kreativitását felhasználva megoldja így is. A katona mindig annyit tud, amennyit feltétlen szükséges.

...vágod?

azért lett a világ legelitebb kommandós csapatának a tagja hogy úgy is tökéletesen végrehajtsa. Aki a parancsokat osztogatja az pedig azért lett a -detto- csapat parancsnoka hogy ne adjon ki olyan parancsot ami nem tiszta.
muhahaha

De gondolj bele, adnak neki egy parancsot, csak a parancs nem tiszta. Nem mondtak el pár dolgot, véletlenül. Hogy kérdez vissza , vagy kér pontosabb leírást?😊

az a fontos hogy megtedd ami a parancs, de mind1

1 hete néztem Szolnokon, félig volt a terem. Harry Potter 6-nál jobb volt azért. Nagy gond nem volt vele. Nem bántam meg a jegy árát.
Kedvencem a Kígyó, aki tizenévesen némasági fogadalmat tett, aminek ellenére a világ legelitebb kommandós csapatának tagja. Mert ugye egy ilyen terrorista ellenes csapatban nem fontos az oda-vissza kommunikáció! <#hehe>
xD

Ugyan, nem kérdés, majd jön winnie, és név szerint felsorolja, azt is, milyen motivációkkal mentek el a moziba, és számlákkal alátámasztja, ettek-e valamit. 😊
Mindennapi G.I. Joe hírünket add meg nekünk ma...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

"kíváncsiak vagyunk, hogy a 236 vidéki nézõ mely városokból jött össze?" - Zalaegerszegen, Békéscsabán, Miskolcon és Szombathelyen játsszák a filmeket, tehát ha a következõ héten is felmerül ilyen kérdés, akkor erre lehet hivatkozni. De ha tegnap vagy tegnapelõtt felkerült volna ez a cikk, akkor még meg tudtam volna nézni, hogy ez a 236 vidéki hol váltott jegyet.
Dehogy nincs!<#vigyor>
Két topiccal arrébb forrong a dziájdzsó láz!<#banplz>