14
  • sandor8206
    látom nem voltál katona, nincs visszakérdezés :-)
  • Seth74
    Egy hete néztem Sopronban,talán ha öten lehettünk a nézőtéren amin meglepődtem.
    MOndjuk a film megtekintését követően már nem csodálkoztam.
  • grobs
    Sneak Eyes hangszála az eredeti történet szerint akkor sérült meg amikor lezuhant a helikopterük, Scarlet-et ki akarta hozni, de a helikopter felrobbant. Újabb verzióban Zartan lőtte nyakon Storm Shadow megbízásából.
    Jelbeszéddel kommunikál, és mindenki érti a csapatban. Nagyon nehezen tud beszélni egyébként.
    A némasága a sérült emberek felé volt egy "jelzés", hogy sérülten is lehetsz hős. Ráadásul a képregényben így volt kvázi főszereplő (a rajzfilmben nem tudtak mit kezdeni egy néma karakterrel, ezért Duke-ot hozták előre). Ha a filmben nem néma, csak fogadalmat tett az komoly deficit.
  • Beast Machine
    Nem kér, kreativitását felhasználva megoldja így is. A katona mindig annyit tud, amennyit feltétlen szükséges.
  • Loverman
    azért lett a világ legelitebb kommandós csapatának a tagja hogy úgy is tökéletesen végrehajtsa. Aki a parancsokat osztogatja az pedig azért lett a -detto- csapat parancsnoka hogy ne adjon ki olyan parancsot ami nem tiszta.
    muhahaha
  • Harkat 89
    De gondolj bele, adnak neki egy parancsot, csak a parancs nem tiszta. Nem mondtak el pár dolgot, véletlenül. Hogy kérdez vissza , vagy kér pontosabb leírást?:)
  • Loverman
    az a fontos hogy megtedd ami a parancs, de mind1
  • aKIRAkechi
    1 hete néztem Szolnokon, félig volt a terem. Harry Potter 6-nál jobb volt azért. Nagy gond nem volt vele. Nem bántam meg a jegy árát.
  • gabeone
    Kedvencem a Kígyó, aki tizenévesen némasági fogadalmat tett, aminek ellenére a világ legelitebb kommandós csapatának tagja. Mert ugye egy ilyen terrorista ellenes csapatban nem fontos az oda-vissza kommunikáció!
  • Loverman
    xD
  • Kindred Blades
    Ugyan, nem kérdés, majd jön winnie, és név szerint felsorolja, azt is, milyen motivációkkal mentek el a moziba, és számlákkal alátámasztja, ettek-e valamit. :)
  • Drawain
    Mindennapi G.I. Joe hírünket add meg nekünk ma...
  • Barakukk
    "kíváncsiak vagyunk, hogy a 236 vidéki néző mely városokból jött össze?" - Zalaegerszegen, Békéscsabán, Miskolcon és Szombathelyen játsszák a filmeket, tehát ha a következő héten is felmerül ilyen kérdés, akkor erre lehet hivatkozni. De ha tegnap vagy tegnapelőtt felkerült volna ez a cikk, akkor még meg tudtam volna nézni, hogy ez a 236 vidéki hol váltott jegyet.
  • boomsly
    Dehogy nincs!
    Két topiccal arrébb forrong a dziájdzsó láz!