Ötvös Tibor

Samuel L. Jackson az élen

Samuel L. Jackson új thrillere, a Lakeview Terrace lenyomta a Coen-tesók filmjét és a hétvége legnézettebb alkotása lett. Mondjuk ehhez megint mindössze 15 millióra volt szüksége.

Ennek tükrében a 20 milliós büdzsé nem téma, a pénzt legkésőbb jövő szerdáig visszahozza. Mondjuk a kritikusok és a nézők sem voltak oda érte, de ez a stúdiót abszolút nem érdekli. Így a második helyre csúszott le a múlt héten debütáló Burn After Reading, mely 41%-ot esett vissza a premierhez képest.


Miracle at St. Anna

A mostani 11,2 milliós bevétellel visszajött a büdzsé, ám a Nem vénnek való vidék bevételeinek alig több mint a felét tudja csak betermelni. A nemzetközi bemutatók még váratnak magukra. Harmadik helyen kezdett a Spanom csaja, melynek 8,3 milliós nyitánya csak azért nem nevezhető buktának, mert alig 20 millióból készült.

Ugyanez áll az Igorra is, mely 30 millába fájt és mindössze 8 milliót hozott vissza. Eme két film sorsa a jövő héten dől el. Csúnya nagy bukta lesz viszont a Robert De Niro - Al Pacino nevével fémjelzett Righteous Kill, mely már csak az ötödik alig 7,7 milliós bevétellel. Jelenleg 29 millánál tart, Amerikában a 60 milliós büdzsé visszaszerzése lehetetlen - de még nemzetközileg is húzos lesz.

A héten sem lehet panasz a kínálatra. Először is itt van a Battle in Seattle, melyet alaposan megnyomtak sztárokkal. Majd jön Spike Lee háborús filmje, a Miracle at St. Anna és a D.J. Caruso - Shia LaBeouf duó készítette Eagle Eye is. A romantika kedvelőinek érkezik Richard Gere és Diane Lane filmje, a Nights in Rodanthe. A dráma kedvelőinek pedig figyelmébe ajánlanánk a The Lucky Ones című filmet, melyben Tim Robbins a valódi húzónév.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!