Szekeres Viktor

Itthon közepesen nyitott a Trópusi vihar

Miközben Amerikában hétről-hétre alacsony nézőszám-csökkenésekkel lepi meg az elemzőket az odakint közepesen nyitó Tropic Thunder, vagyis a Trópusi vihar, addig nálunk egyelőre még csak a közepes nyitásnál tartunk. Kérdés, hogy az alacsony nézőszám-csökkenés megvalósul-e.

Bár Ben Stiller filmje Amerikában a nagy hype ellenére meglehetősen visszafogottan nyitott (25 millió az első hétvégén), ezen nem lehetett csodálkozni, hiszen a filmforgatásról szóló filmek sosem tartoztak az igazán sikeresek közé. Azonban erre a várakozásra a Trópusi vihar remek ellenpélda lehet, hiszen jól tartja magát a kasszáknál és a napokban át is lépi a 100 milliós határt.


Idehaza 18867 néző tekintette meg a filmet az első hétvégén, ami nem rossz eredmény - de nem is túlságosan jó, nagyjából közepesnek mondható, ha figyelembe vesszük, hogy nagyszabású popcorn moziról van szó. Természetesen egy Sötét lovag vagy Múmia 3-féle 37 ezres premier nyomába sem érhet a TT kezdése, de a Wantedéhez hasonló nyitány miatt nem kell szégyenkeznie a forgalmazónak. (Bár az is igaz, hogy Ben Stiller előző filmje, az Agyő, Nagy ő! 31 ezres első hétvégét produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #10
    Tegnap én is megnéztem. Egy könnyű szórakozásnak abszolút megfelel a film, mélyebb értelmet ne nagyon keressünk benne. Vannak benne nagy poénok. Tom Cruise olyan hiteles volt a produceri szerepben, hogy frankón hányingerem lett a figurától.

    Jack Black meg egy disznóember. Szó szerint. :)
  • Randal #9
    Valóban nem volt túl nagy szám. Sajna a szinkron miatt a Downey féle szövegelés nem jött át, viszont az ál-előzetesek és Tom Cruise fergeteges volt.
    Downey is jó volt, meg volt pár jelenet ami nagyon bejött: pl. amikor az újonc gyerek pofázott a Blue-Ray meg a HD harcáról aztán jól leszólták, meg amikor a néger gyerek a szerelméről beszél. Meg még egy két hasonló cucc:)
  • Danecay #8
    Dettó. Én is ugyan így vagyok vele, én is jobb filmre számítottam, persze nem azt mondom, hogy rossz volt, csa na. De azért lehetett röhögni rajta. Tom Cruise-t alig ismertem fel :)
  • sandor8206 #7
    hát én is jobbat vártam, nem is vagyok tőle elszállva, de jókat röhögtem
  • assdf #6
    Ja az elején de jó sokszor :)

    De mondom izlések és pofonok. Nekem az a nagy bajom vele, hogy ezzel a sztory-val, ezekkel a szinészekkel és főleg az előzetesből kiindulva, ennél nagyságrendekkel jobb filmet is lehetett volna késziteni. sőt...
  • sandor8206 #5
    nekem tetszettamúgy egyszer finganak benne ,nem ?
  • Chocho #4
    Én is láttam a filmet és nekem tetszett is, de tény, hogy koránt sem akkora durranás, mint az Apádra ütök sorozat volt. Inkább abból lenne 3. rész...
  • assdf #3
    Hát én megnéztem a filmet és röviden és tömören a véleményem: ritka szar lett...
    Persze izlések és pofonok, ha valaki szereti a fingást, és a másfél órán át tartó tájszolásos káromkodást némi gusztustalankodással, annak biztos tetszeni fog.
  • neoG #2
    háhh!és tényleg!meg is kapta az 1 csillagot
  • bertino #1
    "(Bár az is igaz, hogy Ben Stiller előző filmje, az Agyő, Nagy ő! 31 ezres első hétvégét produkált. "

    zárójel lezárás lemaradt