Ötvös Tibor

Újabb gyenge hétvége

A mostani hétvége sem marad túl emlékezetes az amerikai stúdiók számára. Nicolas Cage új filmje, a Bangkok Dangerous eszméletlen gyenge eredménnyel kezdett, így valószínű újabb bukást könyvelhet el.

Azért ilyen is ritkán fordul elő. Az amerikai bevételi listákat egy olyan film vezeti, melynek eredménye el sem éri a 10 millió dollárt. Nicolas Cage új thrillerje, a Bangkok Dangerous mindössze 7,7 millió dolcsival nyitott, ami ritka gyenge eredmény. A film maga 45 millióba fájt a stúdiónak, ami szinte biztosan nem térül meg.



A Trópusi vihar éppen csak lecsúszott az első helyről. 7,2 millióval az ezüstérem jutott neki és hamarosan átlépi a 100 milliós határt is. A sötét lovag immáron nyolcadik hete szerepel a Top 10-ben és ezúttal a harmadik hely jutott neki. Érdemes még megemlíteni a Babylon A.D. "eredményeit". Vin Diesel legújabb sci-fije négy helyet zuhanva csak a hatodik, alig 4,1 milliós bevétellel.

A héten végre megérkezik Robert De Niro és Al Pacino újabb közös filmje, a Righteous Kill, valamint George Cukor 1939-es klasszikusának feldolgozása, a The Women is. A legnagyobb sikerre mégis Tyler Perry legújabb agymenése, a The Family that Preys számíthat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #1
    Cage-től a Knowing lesz majd jó...