Szekeres Viktor

Itthon már hetedik hete első a Mamma Mia!

Ritkán látható sikersorozatot fut be idehaza az ABBA-musical, a Mamma Mia! filmverziója. Miközben a legtöbb országban még az első helyet sem érte el, nálunk bemutatásának hetedik hetében is vezeti a bevételi listákat.

A július 17-én bemutatott Mamma Mia! augusztus 28. és szeptember 3. között újabb 18023 nézőt könyvelhetett el, így csak Budapesten 300 ezren tekintették meg a filmet, mely már majdnem 300 millió forintot jövedelmezett a fővárosban (ehhez pluszban vidéken is majdnem megvan már a 250 millió). Összehasonlításképpen az éves toplista második helyén az új Indiana Jones-film egyelőre "csak" 192 millió forintot jövedelmezett Budapesten.


Egy biztos, bár még hátra van pár hónap az évből, meglehetősen nehéz lesz a koronát elvenni Phyllida Lloyd musicalfilmjétől (tavaly mindössze 2 film, a Harry Potter 5. és a Shrek 3. része ért el több nézőt az évben, mint a Mamma Mia! 7 hét alatt). A nagy kérdés már csak az, hogy a hatalmas siker után az Operettszínház vagy a Madách színház kaparintja meg a musical színpadra állítás jogait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #7
    Broafka, np. Ezek a "divatfikázók" Sz. Viktor cikkjein nőttek fel:)A film rendben van, bár igaz, egy kicsit furcsa, hogy egy musical feldolgozás vezeti a 7hetes listát, de evva. Végre sikerült kirángatni a hétköznapokból a középkorúakat is.
  • Broafka #6
    miért is? de komolyan?

    anynira szánalmasak ezek a divatfikázók, lefogadom hogy nem is láttad a filmet!
  • Etinger #5
    Nekem tetszett, könnyed kis délutáni szórakozásnak ígérkezett, és az is lett.
  • Spaceghost #4
    Tény hogy nem SG kockáknak való :P
  • Darth Sith #3
    ez mekkora szar film...
  • meszi3 #2
    elég szomorú
  • bertino #1
    pompás.