Ötvös Tibor

Hét percnyi Amikor megállt a Föld

Kikerült egy közel hétperces jelenetsor a Keanu Reeves főszereplésével hamarosan mozikba kerülő Amikor megállt a Föld című sci-fi remake-ből. Az előjelek bíztatóak, ideje lenne egy normális sci-finek.

Korábban már mutattunk egy trailert a Keanu Reeves és Jennifer Connelly főszereplésével december 12-én mozikba kerülő Amikor megállt a Földből, de a Fox ma egy közel hétperces, összevágott jelenetsort is a rajongók elé tárt. Sajnos a minősége nem a legjobb, de a hangulat azért ott van a toppon.



Az 1951-es filmet feldolgozó Amikor megállt a Föld története szerint egy földönkívüli érkezik a Földre, név szerint Klaatu, hogy figyelmeztesse az emberiséget a veszélyre, melyet az atomfegyverekkel hoz a saját fejére. Ha nem hagy fel a bolygója rombolásával, akkor az őket figyelő idegenek fogják elpusztítani bolygónkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #11
    Akkor neked ott van a rapperes csavo ubernagyeffektes sci-fije (A fuggetlenseg napja) meg a MIB, amikben ugye semmi "sci" nincs csak "-fi".
    Mi inkabb maradunk a sci-fiknel. :P
  • MoToX #10
    a trailer alapján Neo visszatért :)
  • sandor8206 #9
    ezegy környezetvédelmi sci-fi leszamúgy hangulatra jó.
  • gybfefe #8
    No hát ebből a keskeny ismertetőből annyi kiderül hogy ha valamiféle logikát akarnak csempészni a filmbe csak arról szólhat hogy el akarják foglalni a bolygónkat ha nekünk ennyire nem kell. Mennyivel ésszerűbb lett volna ha arról szól hogy azért figyelgetnek, hogy nehogy túlzásba vigyük a mesterséges intelligencia fejlesztést mert az pár ezer fény éven belüli távoli galaxisukat is fenyegetheti. Passz.
  • torcipepe #7
    a címéből valami olyan katasztrófafilmre gondoltam, mint a holnapután vagy a mag, nem egy élilyenes sci-fi-re.
  • Sir Quno Jedi #6
    Nekem az jobban bejön, mikor a zélienek totál taccsra vágnak minket (realistább is kissé). :D Abból feljönni művészet. Volt egy angol minisorozat, 6 részes, NA abban voltak érdekes döntések (hajaj). Talán mert az angolok tudnak jó sci-fit csinálni. Invasion Earth.

    "Makes 'War of the Worlds' look like Winnie-the-Pooh"
  • nessboth #5
    Remélem nem olyan lesz, hogy "azemberiségsajátmagagyilkosa" meg "egyetlenbetegségvanaföldönazember" meg tolerancia meg miatököm, meg "ébredjünkfelésnegyűlöljükegymást" típusú. Néznék már egy "kick some alien ass" filmet.
  • bladesoft #4
    A film mottója béket akarunk a földön még ha mindenkit meg is kell ölnünk....
    Talán ugyanezt mondta az amcsi hadsereg is akarmelyik országot szabadította is fel XD XD XD
  • immovable #3
    kiváncsian várom.
  • TVelvet #2
    Keanu Reeves csak engem emlékztet kicsit G-manre ?:))