Ötvös Tibor

Rosszul sikerült a Babylon A.D.?

Augusztus 29-én debütál Amerikában a Mathieu Kassovitz rendezésében készült Babylon A.D. című sci-fi, melyre elég sokan várnak. Ám a direktor lelohasztotta a kedélyeket, mikor azt nyilatkozta, hogy egy cseppet sem elégedett a filmmel.

"Nem vagyok elégedett a filmmel" - kezdte Kassovitz. "Egyetlen jelenetet sem forgathattam le úgy, ahogy az a forgatókönyvben szerepelt, vagy ahogyan én azt szerettem volna. A forgatókönyvet egy cseppet sem tisztelték. Rossz producerek, rossz társak - szörnyű élmény volt."



"Az egész film szimpla erőszak és butaság" - folytatta a rendező. "A filmnek elvileg az a mondanivalója, hogy a gyerekeink nevelésének módja határozza meg a világunk jövőjét. Minden akciójelenetnek volt célja, szerepe volt a történetben. Ehelyett a film egyes részei olyanok, mint egy rosszabbul sikerült 24 epizód."

Kassovitz azt is elárulta, hogy a Fox közel 15 percet kivágatott a filmből, így maradt a 93 perces játékidő. Végül kijelentette, hogy tisztában van vele, milyen alapanyag volt a kezeiben, de nem hagyták dolgozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stigi80 #15
    Szerintem jo film manéztem meg
  • MrPrise #14
    Nem azon van a hangsúly, hogy mi lett belőle, hanem hogy mi lehetett volna belőle.
  • SRobert #13
    következő állomás:
    rendezősztrájk. :)
  • Narxis #12
    Jaj de élettelen példa. Az egy rajzfilm, kíváncsi lennék ha leforgatnák sokkal realisztikusabban élő állatok felhasználásával, animációval, fröcsögő vérrel akkor melyik lenne az erőszakosabb? Hagyjuk már az ilyen demagóg összehasonlításokat.
  • ates84 #11
    így van
  • bitbandita #10
    Attól még lehet. Mert nem folyik ki premier plánba valakinek az agya meg a belei? Gondolj a Tom és Jerryre. Másról se szól egy epizód, mint hogy hogyan verik agyon-, robbantják és gyújtják fel- stb egymást. Szimpla erőszak és butaság... emberi tulajdonsággal fölruházott, aranyos állatfigurákkal.
  • immovable #9
    hát akkor ezt is csak letöltjük. ha már a rendező szapulja saját filmjét, akkor inkább nem fizetek egy petákot sem.
  • kids #8
    24 6. évadja siralmas volt, szóval jogos..
    igazából 4. évad óta kicsit rossz vágányon vannak a készítők.
  • otrosinka #7
    jó reklám, vin diesel, meg akciójelenetek. Az egész film szimpla erőszak és butaság...................oké pont azért fogom megnézni!
  • BaliBoy #6
    Hát ha a 24 szintjét megüti, akkor az rossz már nem lehet. :)