Szekeres Viktor

Tényleg lesz Social Network – A közösségi háló 2

Aaron Sorkin már írja az új Social Networköt.

2019-ben számoltunk be arról, hogy lehet, hogy második részt kap a Facebook-film, a Social Network - A közösségi háló, ami David Fincher rendezésében 2010 talán legjobb filmje lett. Akkor Aaron Sorkin, író az AP Entertainmentnek adott interjújában elmondta, hogy bár sokkal többet tud a 2005-ös Facebookról, mint a 2018-asról, de ahhoz épp eléggé ismeri a közösségi oldalt és az azt körülvevő eseményeket, hogy tudja, folytatás után kiált a története. Akkor arról beszélt, hogy a film történéseit, a Winklewoss-ikrekkel és Eduardo Saverinnel történt megegyezést követően rengeteg érdekes és drámai dolog történt a Facebook háza táján, amit érdemes lehet megénekelni.

Most Sorkin a The Town podcastben beszélt arról, hogy tényleg írja a szkriptet, ugyanis ő a Facebookot teszi felelőssé az amerikai január hatodikai puccskísérletét, ami a Capitolium megrohamozása volt. A projekt persze még nagyon korai stádiumban van.

Anno a Ben Mezrich könyve alapján készített Social Network nem csak kritikai, de elég nagy anyagi siker is volt. A 8 Oscar-jelöléséből 3-at váltott díjra, s az amerikai 97 millió dolláros bevétel mellett Amerikán kívülről is befolyt 128 millió dollár annak ellenére, hogy az alkotás büdzséje csak 40 millió volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!