Ötvös Tibor

Érdekes Terminator-pletykák

A Sony sajtósa váltig állítja, hogy Linda Hamilton leszerződött a Terminator Salvation egyik szerepére, ám a színésznő erről nem tud. Eközben kiderült, hogyan akarják visszahozni Schwarzeneggert a filmbe.

Megy a keverés a negyedik Terminator film körül. Miközben a Sony sajtósa a Pause.com internetes portálon nagy büszkén jelentette be, hogy az első két rész sztárja, Linda Hamilton is visszatér a filmben, addig a színésznő sajtósa egyértelműen kijelentette, hogy ügyfele még nem is hallott magáról az esetleges ajánlatról sem.



Eközben maga Schwarzenegger nyilatkozott az új részről. Kalifornai kormányzója - saját bevallása szerint - nem érezte az igazi átütőerőt a filmben, bár azt is elárulta, hogy csak a félkész filmet látta. Ráadásul azt sem igazán tudja elképzelni, hogyan fogják megoldani az McG által a Comic-Conon elvetett "arcmásolós" trükköt.

A megoldásnak az lenne a lényege, hogy egy színész eljátszaná a T-800-ast, majd az utómunkák során egyszerűen ráillesztenék Arnie arcát a színészére és így térne vissza a régi ismerős.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #22
    de az tényleg kemény volt
  • bender93 #21
    Flyingv:Azért a valóságban nem szivesen néznéd meg ugye?:P
  • mihály #20
    ebből is látszik mennyire hiányzik arnold, hát de tényleg arnold nélkül nem igazán terminator a terminator és minden technikai lehetőséget megtesznek csakhogy arnold benne legyen
  • mihály #18
    hát tényleg érdekes ez az arcráillesztés dolog, de kiváncsi leszek rá, csak ahoz tényleg úgy kell felvenni a mozgást meg az állóképességet a szinésznek, mint arnoldnak (az a tipikus terminator alkat)
  • FlyingV #17
    szerintem 1. volt a rossz, kettő három meg qva jó:)

    3-ban személyes kedvencem a vége, amikor atombombáááááák áááááááááááááááááá repkednek az épgen azdejóó
  • Etinger #16
    *Szóval hangsúlyozom, az első két résszel semmi bajom, és nem állítom, hogy a 4. jobb lesz :) Majd kiderül ;)
  • Etinger #14
    a HARMADIK rész volt sz*r szeriontem. Első kettő jó :D Bocsi ha félreérthető volt :)
  • xido #13
    arcráillesztés...bebaszna,ott kapcsolnám ki a francba:))...öreg ő már bohócnak,szép volt,jó volt,de nemcsak az rá hasonlított a T-800 széria könyörgöm:))..lehet ebből jó mozit csinálni,ha komolyan vennék a gerillázást és elvinnék akár egészen odáig,hogy létrejön az időutazás meg ilyenek...ott esetleg lehet archiv felvételekkel újralátni Arnie-t...
  • bmw #12
    Svarci igen is nem keveset ert el nem kene baszogatni!
    T4-et meg a tobbit mar lehet meg sem nezem, mert ennyi bort lehuzni....
  • pauly #11
    Hát ja,az 1-2 annyira jól sikerült,hogy azoknál már csak rosszabbat lehet csinálni :)