11
-
#11 Akkor neked ott van a rapperes csavo ubernagyeffektes sci-fije (A fuggetlenseg napja) meg a MIB, amikben ugye semmi "sci" nincs csak "-fi".
Mi inkabb maradunk a sci-fiknel. :P -
MoToX #10 a trailer alapján Neo visszatért :) -
sandor8206 #9 ezegy környezetvédelmi sci-fi leszamúgy hangulatra jó. -
gybfefe #8 No hát ebből a keskeny ismertetőből annyi kiderül hogy ha valamiféle logikát akarnak csempészni a filmbe csak arról szólhat hogy el akarják foglalni a bolygónkat ha nekünk ennyire nem kell. Mennyivel ésszerűbb lett volna ha arról szól hogy azért figyelgetnek, hogy nehogy túlzásba vigyük a mesterséges intelligencia fejlesztést mert az pár ezer fény éven belüli távoli galaxisukat is fenyegetheti. Passz. -
torcipepe #7 a címéből valami olyan katasztrófafilmre gondoltam, mint a holnapután vagy a mag, nem egy élilyenes sci-fi-re. -
#6 Nekem az jobban bejön, mikor a zélienek totál taccsra vágnak minket (realistább is kissé). :D Abból feljönni művészet. Volt egy angol minisorozat, 6 részes, NA abban voltak érdekes döntések (hajaj). Talán mert az angolok tudnak jó sci-fit csinálni. Invasion Earth.
"Makes 'War of the Worlds' look like Winnie-the-Pooh" -
nessboth #5 Remélem nem olyan lesz, hogy "azemberiségsajátmagagyilkosa" meg "egyetlenbetegségvanaföldönazember" meg tolerancia meg miatököm, meg "ébredjünkfelésnegyűlöljükegymást" típusú. Néznék már egy "kick some alien ass" filmet. -
bladesoft #4 A film mottója béket akarunk a földön még ha mindenkit meg is kell ölnünk....
Talán ugyanezt mondta az amcsi hadsereg is akarmelyik országot szabadította is fel XD XD XD -
#3 kiváncsian várom. -
#2 Keanu Reeves csak engem emlékztet kicsit G-manre ?:)) -
Aragorn83 #1 Kíváncsi leszek erre a filmre! :)