Ötvös Tibor

Comic-Con '08: Tr2n videó

A Disney komoly meglepetést okozott, mikor mindenféle előzetes bejelentés nélkül bemutatott egy jelenetet a klasszikus Tron folytatásából, mely immáron hivatalosan is a Tr2n címet viseli.

A felvétel sajnos elég rossz minőségű, de a lényeg azért látszik. A klasszikus motoros jelenetet emelte ki a Disney és ezt a képsort hozta el a Comic-Conra. A videóban két "játékos", egy kék és egy sárga motoros küzd egymással és egy rövidebb fogócska után a kék veszít.



Ekkor feltűnik a színen Jeff Bridges is, akit a közönség kitörő örömmel fogad. A kék játékos szinte könyörög az életéért, miszerint "Ez csak egy játék", ám ellenfele a "Többé már nem" beszólás után lerendezi a sorsát. A nézők az egész bemutató alatt éljeneznek, amire meg is van az okuk. **** A jelek szerint ugyanis a Disney tisztelettel nyúlt az alapanyaghoz és remélhetően egy nagyon látványos és jó kis folytatást hoznak össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lamer the true #10
    Ahh igen. A Tron egy király film volt. Hihetetlen, hogy szinte el is felejtették, pedig egyre aktuálisabb, ahogy mindent behálóz a GÉP
  • DaemoonHunter #9
    Nemrossz:)
    Játékban is láttam ilyen "mocikat", asszem extreme g sorozat volt, nagyon szerettem, szóval várom a filmet.
  • menetrend #8
    Bit votl az a kis csillag. Ugye 0 és 1 vagyis igen és nem válaszlehetősséggel :P
    A játékban már egy byte követ, persze ő már összefüggően kommunikál és inkább olyan mint a többi program. (a többi program meg körübelül emberhez hasonlítható)
    Amit még írni akartam az az, hogy a film anyagilag bukta volt, akkoriban nem voltak vevők erre a témára, viszont kultfilmmé vált. A jéték is tudtommal nem volt sikeres, pedig olyat alkottak ami minőségileg méltó lenne bármilyen film folytatásának.
  • Nethyrrea #7
    amúgy legegyszerűbben az imdb-n lehet meglesni, de wikipedián is van róla egy adag leírás
  • 5i #6
    Ne izgulj, én is rágerjedtem:-)
    Remélem benne lesz az a kis csillag is, aki csak igent és nemet tudott mondani.
  • menetrend #5
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ van Isten :D
    A Tron a világ egyik legkirályabb filmje.
    Duffy1990:
    Annó a Tron filmnek az volt a lényege, hogy kutatják hogyan lehet a fizikai dolgokat bedigitalizálni. A film elején egy narancsal csinálják meg ha jól emlékszem. A lényeg hogy nem sokkal utána egy ember is bedigitalizálásra kerül. Vagyis belekerül a számítógépbe. Aztán ott vannak a programok meg minden egyéb.
    Meg ez a klasszikus motorverseny.
    De ami zöldség most az az, hogy a film maximum Tron 3 lehetne. Tekintettel arra hogy a Tron 2.0 címet egy játék viseli, ami megjegyzem hű folytatása a filmnek, sőt ugyanazon hangokra és zenékre épül fel. A látványvilág is megegyezik.
    A filmet asszem valamikor 1982-ben mutatták be a moziban, messze megelőzve a korát.Ebből következik, hogy az akkori számítástechnikába kerül bele az ember, semmi jövő maszlag nincs benne. A látvány ma is megállja a helyét, sőt szerintem túl is szárnyalja némeik mai filmet is lazán. A játék ugyanúgy maga a tökély, viszi tovább a történetet, annyit elárulok hogy már 2003 ban jelent meg a játék és ugye már internet meg miegyéb, szal fejlődés volt. Bár meglétogatjuk a régi szervert, ami manapság muzeális értékü, de lesznek mosolyogtató dolgok, pl amikor mondják a régi szerver programjai, hogy hallottak már proci húzásáról de sose látták még élőben :D
  • Librarian #4
    Áááá, jessszusom, kirázott a hideg, nagyon nagyon nagyon... hűűű... (kicsit úgy viselkedem most, mint egy picsa. XD XD XD)
    Szóval várjuk! :-D
  • 5i #3
    Nem képregény. A Disney őskori klasszikus filmjének folytatása.
  • Deniboj #2
    google
  • Duffy1990 #1
    Lehet hogy hülye vagyok, de (inkább csak feledékeny)én még soha nem hallottam erről a Tron vagy mostmár Tr2n-ről. Valaki írjon linket hogy hol lehet utánanézni, vagy hogy egyáltalán mi az eredeti sztori, mert annyi már leesett hogy comic tehát képregény.