Ötvös Tibor

Terminator Salvation teaser

Végre mozgóképen is megszemlélhetjük, mire képes McG egy komoly franchise-zal. Sajnos a Terminator Salvation csak egy rövidke teaser elejéig mutatja meg magát, de a semminél ez is több.

Annyit foglalkoztunk már a roppant bíztató előjelekkel készülő új Halálosztó-filmről, hogy már nincs is olyan dolog vele kapcsolatban, amit ne tudnánk - természetesen csak adott kereteken belül. Épp ezért ideje volt, hogy valamit lássunk is a filmből.



Szerencsére ezt mások is így gondolták és a szokásos fotók helyett rögtön egy rövidke - de annál hangulatosabb - teasert lőttek fel a netre. A sztori szerint John Connor kezd rádöbbenni, hogy bár anyja sok veszélytől védte meg őt, ez mégsem jelenti azt, hogy végül győzelemre vezeti az emberiséget a Skynettel szemben.

Időközben kiosztották a T-800-as szerepét is. A nyertes végül az osztrák testépítő, Roland Kickinger lett, aki a See Arnold Run című életrajzi filmben épp Arnold Schwarzeneggert alakította.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goger #13
    szövegértés 1-es :) nemehez a trailerhez kell nyelvismeret hanem ahol ő nézi :)
    ui: nem haverom se nem ismerem csak vicces volt látni h egyesek hamarabb basznak le mást mint értelmeznek egy érthetően leírt mondatot
  • Laza #12
    Na, Bale-t el tudom kepzelni ebben a filmben.
    Orulok, hogy egyre tobb popularisabb filmben is foglalkoztatjak, jol all neki az akciosdi.
  • Iamzozo #11
    Szerintem Christian Bale jó csere volt. Kiváncsian várom. Gondolom az emberi külső a szimpatizálás miatt kellhet, a merev, robotos tekintet :)
  • daire #10
    az igaz, hogy Helena Bonham Carter is játszik majd benne?
  • Doktor Kotász #9
    Hát ehhez a prewievhez nagyon nagy idegennyelvismeret kell te gyökér...
  • CaptainRumi #8
    képzeld máshol olvasok........
    olyan helyen ahol már akkor felrakják a teasert amikor az épphogy csak kikerült, nem 10 nap után........csak hát oda némi idegennyelvtudás is szükséges amit nem mindenki birtokol.

    ide már csak röhögni járok vissza
  • bmw #7
    Miert nem a cikkhez szoltok hozza??
    Ha nem tetszik olassatok mashol, ennyi!

    Az meg, hogy ki mit jatszik vagy ujra jatszik csak (jo) forgatokonyv kerdese.
  • CaptainRumi #6
    Na mit mondtam , hogy törlik a kommentjeinket?? :D
    ez a szerencsétlen Tibi először ausztrál testépítőt írt osztrák helyett...azért van különbség.
    SZÁNALOM
  • Waterhorse #5
    Az istennek nem tudnak elszakadni attól, hogy ember játsza a T800-ast
    Eddig se voltam kibékülve, hogy "Svarci"-t erőltetik. Pedig semmi bajom a színésszel, szeretem a filmjeit, DE... A Terminator nem egyenlő Schwarzeneggerrel, ahogy az Alien sem egyenlő Sigourney-val. Tudom, biztos eladhatóbb a dolog, de aki jobban beleszagolt ezeknek a világába, az nem kapcsolja össze velük a sztorit, ráadásul már túlerőltetett, fárasztó is, ahogy mindig meghal majd újra előjön.

    Szal sikerült túllépniük Svarcin (de gondondolom, csak mert nem vállal már szerepet, egyébként biztos most is +környékezték). Enek ellenére mégis kell egy utód? Ez egy szerencsétlen robot, aki azért jelent meg az előző részekben emberi alakban, hogy elvegyüljön a jelenben. Az invázió idején, ennek mér semmi értelme nincs.
  • tommyg #4
    ez 720p -.-