Szekeres Viktor

A Jóbarátok-követő komédia visszatér

Bár önmagában sosem volt képes jó szereplésre a sorozat, de az egy ideig első számú sorozatnak számító Jóbarátok farvizén hajózva, mindig vonzott annyi nézőt, hogy éveken át biztosítsa helyét a képernyőkön.

A Jóbarátok 10 évadon át, míg a Will és Grace nyolcon keresztül volt Amerika egyik kedvence - vagyis pontosítanék, hét szezonon át, hiszen Ross-ék leköszönése után, a Joey című szituációs komédiával párosítva már nagyon kevesen nézték a sorozatot, mely egyértelműen a karizmatikus és főműsoridőben igazi sikert először arató homoszexuális karaktereinek köszönhette a sikerét, mintsem kirobbanó humorának. Eric McCormack (Will), Debra Messing (Grace), Megan Mullally (Karen) és Sean Hayes (Jack) közti kapcsolat lendítette előre a sorozatot, no meg a neves mellékszereplők.


A sorozatot alig pár éve adta le a Viasat 3, legalábbis annak első 6 évadát és azóta a rajongók hideg élelemre és Will és Grace-megvonásra kárhoztatva töltötték az időt. Nos, a várakozás úgy tűnik, hogy véget ért, hiszen szombattól kezdődően vadonatúj részekkel tér vissza a sorozat, a sokak által dicsért 7. évaddal, melyben új sztárok vendégeskednek, mint Jennifer Lopez, Janet Jackson, Sharon Stone, Jeff Goldblum, Seth Green vagy Alec Baldwin.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!