Ötvös Tibor

Mégis folytatódik a Jericho?

Úgy tűnik a CBS-re hatott a rajongói nyomás, hiszen a petíciónak, valamint a közel 9 tonnányi mogyorónak köszönhetően a fejesek végül újabb hét rész elejéig bizalmat szavaztak a Jericho című sorozatnak.

Nemrég még Viktor arról cikkezett, hogy a CBS az első évad befejeztével véget vet a Jericho című drámai sorozatának. A rajongók persze ezt nem hagyták annyiban és petíciók mellett összesen 9 tonna mogyoróval is elárasztották a New York-i valamint Los Angeles-i CBS irodát.



A terv úgy tűnik működött, hiszen a cég ma bejelentette, hogy további hét részt rendelt meg a sorozathoz. Ezt a CBS elnöke, Nina Tassler jelentette be, aki kifejtette, hogy reményei szerint a befejeződik a céghez érkezett mogyoró-áradat és újabb nézőket vonz majd a széria.

A sorozat egy Jericho nevű kisvárosban játszódik, ami egy nukleáris katasztrófa után elszigetelődik a világ többi részétől. Lakói az életbenmaradásért küzdenek és megpróbálják kideríteni mi is történt valójában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #12
    Mert jó
  • bigfoot #11
    ez hülyeség ilyen alapon 24 még minek megy:S
  • snipp #10
    NUTS for Jericho: Success
    orders $$ weight
    NY 3,676 $41,060 30,218 lbs
    LA 1,102 $13,760 10,078 lbs
    total 4,778 $54,820 40,296 lbs

    Over 20 TONS of Peanuts to CBS!!
    that's about 8 million peanuts!!)

    Jericho 1 day record:
    10,000 pounds hit CBS NY on 5/29!!!

    link: http://www.nutsonline.com/jericho
  • szanand #9
    "a cbs nem ígért semmit, csak tassler kamuzott valamit."

    Tassler: "In the coming weeks, we hope to develop a way to provide closure to the compelling drama that was the Jericho story."
    napokkal korábban jelent meg, mint itt a cikk arról, hogy a CBS elzárkózik a folytatástól. Én nem lepődtem meg ettől a hírtől sem, mert elég őszintének tűnt a nyilatkozat (ha ez nem önellentmondás, egy csatorna elnökével összefüggésben. :))
  • Tinman #8
    Mit lehet ezen folytatni? Meg minek is egyáltalán :-S

    SPOILER (lehet)

    Aptyúúúúk meghót', Jake bepipult, sok rész múlva jól legyakja az ellenséges város vezérét. Jönnek a katonák, és épp az utolsó pillanatokban állítják le a harcot... Hawkins mellé áll fél Jericho, de ugye a bakáknak csak a parancs a lényeg, így a menekülő Hawkins után erednek, persze Jake és T-100-as bátyja a segítségére sietnek és tisztázzák.
    Heather közben visszatér, és még mindig szerelmes Jake-be, aki persze a szőke csajra hajt, még talán egy görbe éjszaka is kilátásba kerül.
    Anyjuk végigsirámol vagy 5-6 részt, hogy "be jó ember vót' ez a médzsör, mos' mi lesz, mos' mi lesz".

    Hosszú, hosszú évadok multán pedig amikor már senki sem nézné, csak perverzióból, akkor Jake és Hawkins leszámol a főgonosz kopasszal. Ennyit erről.

    Erre vártok? Hát a 9 tonna nátszból inkább Brian Fargo-t kellene pénzelni, hátha szán 1 órát a forgatókönyvre és lehel bele egy kis hangulatot.
  • 5i #7
    Milyen 20 tonna? Az eredetiben 20.000 font állt, az pedig 9 tonna (1 font=0,4536 kg)
  • snipp #6
    javitsarok mar ki a 9 tonnat 20 ra :)
  • pasy01 #5
    bár folytatnák. nekem bejött.
  • winnie #4
    "CBS, hogy valamilyen formában lezárják az elvarratlan szálakat, úgyhogy nincs nagy meglepetés. "

    a cbs nem ígért semmit, csak tassler kamuzott valamit.

    és, ami a legfontosabb, a plusz hét rész nem befejezést jelent, csak folytatást. ha nem lesz nézettség és nem fogy a dvd, akkor ugyanúgy kasza lesz a sorozat a 7. után, valószínűleg levegőben hagyott befejezéssel. (mást nem tehetnek, mivel, ha jó lesz a nézettség, akkor folytatni kéne)
  • 0Speed0 #3
    Helyes, helyes... folytatódjon csak