Szekeres Viktor

Visszatér a dumagép

Amerikai egyik legnépszerűbb szituációs komédiája volt hajdanán, még a Jóbarátokat is megszorította és most a Magyar Televízió úgy döntött, hogy a nagy nyári pangásban ismét műsorra tűzi a klasszikus epizódokat.

Idehaza Dumagép, Amerikában Frasier a címe a Dr. Frasier Crane-ról szóló komédiának. A Kelsey Grammer által játszott Frasier karaktere már jóval a róla szóló sorozat előtt megszületett, hiszen az ugyancsak nagy sikerű és több mint egy évizeden át tartó Cheers-ben volt kedvelt mellékszereplő, mikoron is a Cheers végeztével megkapta saját sorozatát.


A Dumagép tehát Frasier-ről, a pszichiáterről szól, aki rádióműsora révén tett szert hírnévre és éppen a Cheers végeztével költözik vissza szülővárosába, Seattle-be. A komédia nagyrészt a rádiós tanácsosztogatásai és a magánéleti zűrzavarai köré összpontosul, ugyanis nem csak az olykor igen fárasztó ügyfelekkel kell megküzdenie, hanem gyakran "visszajáró" ex-feleségével, apjával (és annak kutyájával), testvérével és igen vonzó bejárónőjével is.

A sorozat az MTV-n naponta lesz látható háromnegyed 8 előtt öt perccel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • REALista #4
    Az tényleg nagyon jó de a dumagép sem rossz!
  • Mr Csé #3
    cheers legjobb :)
  • jefferson83 #2
    Nézhető volt, de nem jobb. Mondjuk izlés kérdése.
  • barnie1990 #1
    Sose hallottam róla.Jobb,mint a Jóbarátok?