Szekeres Viktor

Három filmrészlet az új Terminátor-sorozatból

A FOX 2008 nyarára lőtte be a The Sarah Connor Chronicles című sorozatot, mely John és Sarah Connorra fog koncentrálni és a Terminátor-franchise részét fogja képezni a tévéképernyőn.

A sorozat előzeteséről már írtunk, most 3 kisebb részlet került fel a netre a már kész első epizódból, mely a tervek szerint a Terminátor 2. és a 3. része között fog játszódni. A FOX sokak csalódására csak tavasszal tervezi a The Sarah Connor Chronicles premierjét és így a szokásos 22 rész helyett maximum 13 epizódra lehet számítani az 1. évadban - siker esetén.







Viszont a magyar kereskedelmi tévék programigazgatói meglehetősen pozitívan nyilatkoztak az általuk múlt héten megtekintett 1. epizódról, így szinte biztosra vehető, hogy egy éven belül a sorozat idehaza is fel fog tűnni valamelyik nagyobb csatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Visor #20
    Szerintem meg Arnold nélkül is meg lehet játszani. Most nem azért hogy Schwarzi ellen vagyok, de eleinte én is azt gondoltam, hogy Arnold nélkül az egész mit sem ér. De Schwarzihoz nagyon jól passzolt ez a stílus.
    Szerintem nyugodtan csinálhatják már a Terminator 4-t is.
  • HJPOWER #19
    Arnold nélkül ez nekem valahgy nem az igazi, de szerintem így is nagy siker lesz. Tőlem is kap egy lehetőséget.
  • szokesandor #18
    Hát nem tudom, de ez a telefonos trükköt is elsütötték a filmben, meg hogy a kocsi után szalad a rosszfiú ez nagyon ismertős nekem........
    Meg az igazi terminátor egy kis robbanástól nem lesz ennyi baja sztem.
  • Danecay #17
    Szerintem pedig nem szabad elhamarkodottan ítélni, különösen ezen pár kikerült rövid és gyakorlatilag semmitmondó jelenet alapján nem. Bírom az olyanokat is akik egy évvel a bemutatás előtt megmondják, hogy mit fogunk látni az első és persze lehet, hogy egyben az utolsó évad epizódjaiban. Nyilván nem fogja tudni felvenni a versenyt a mozi verzióval, de nem is ez a cél, és gondolom, egy előre kigondolt és megírt forgatókönyv alapján fogják forgatni az egyes részeket, nem csak úgy, hisz annak, hogy minden rész az üldözésről és a megmenekülésről szólna, sok értelme nem lenne és életképes sem nagyon lenne a dolog, de gondolom ezzel a készítők is tisztában vannak. Na persze, az is lehet, hogy nem nekem lesz igazam, de szerintem akkor kezdjünk el kritizálni meg fikázni, miután láttuk is a kész produktumot. A terminátor csávóról pedig annyit, hogy akkor nem lenne fikázva, és nem lenne gáz egyesek szerint, ha valami Arnie hasonmás játszaná, vagy maga Arnie, csakhogy erre nem nagyon látok esélyt. Egyébként, gondolom nem csak Schwarzenegger kinézetű termnátorokat csinált a SkyNet :)
  • BobaFett #16
    uh, ez a terminator csávó nagyon gáz. remélem ujraforgatják a pilotot, valaki mással
  • Torrent911 #15
    harcolnak a végtelenségig
    mármint ameddig megy a sorozat :D
    és mindig pont megússzák majd


  • Dakkon #14
    pontosan. de mi lesz a sztori egyáltalán?!?!?!
  • Jim79 #13
    Te atya úr isten!
    Ez nagyon LoL lesz. Kérdem én, hogy egy terminátor, egy gyilkológép, mint amit az első részben ismerhettünk meg, leállt volna szenvedni a Connor anyukával?
    Nem hiszem....! Ez így ebben a formában kicsit illúzióromboló!
  • winnie #12
    "Hát, te el nem tod képzelni anno fateromék mekkorát néztek az Űrodüsszieán...Korának leghihetőbben megvalósított sci-fi filmje volt"

    én jól tuom. mekkora film, pedig nem leht azt mondani, hogy mekkora trükkök voltak benne.

    "A Star Wars-nál mi volt a gond a megvalósítással???"

    szerintem semmi, de mai szemmel pár bádogűrhajóra, makettre biztos és rajzol lézersugárra biztos nem mondaná senki, hogy milyen állat a látvány.

    csak arra céloztam, hogy nem a látvány, a képi megvalósítás a lényeg.
  • pauly #11
    Miért is?