Szekeres Viktor

Folytatódik a Szívek szállodája

Bár Amerikában bejelentették, hogy vége a sorozatnak, de ettől még a magyar rajongók számára nem kell lehúzni a rólót, hiszen továbbra sem kell nélkülöznünk a Stars Hollow-i Gilmore-lányokat.

Az Egyesült Államokban a CW csatorna, miután nem tudott megegyezni a két főszereplővel még egy rövidített, nyolcadik, záróévadban sem, végül úgy döntött, hogy a hetedik évad befejező részével inten búcsút Stars Hollow-nak. Tették mindezt annak ellenére, hogy az utolsó epizódot még abban a hiszemben készítették el, hogy 2007/08-ban lesz folytatása a sorozatnak.


Itthon az első 5 évadot az MTV adta le, miután a jogtulaj RTL Klubnak valamiért nem akaródzott bemutatni a sorozatot. Idén az év elejétől átkerült a Gilmore Girls (vagyis a Szívek szállodája) a Viasat 3-ra, ahol vasárnap esténként majd százezer embernek jelent felhőtlen kikapcsolódást. A Világgazdaság hírei szerint azonban a nemsokára befejeződő hatodik évad után sem lesznek a vasárnapjaink Gilmore-mentesek, hiszen a sorozat még nyáron, valószínűleg megszakítás nélkül folytatódik a hetedik, záró évaddal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Herman1990 #3
    Hy! Nekem megvan a Szivek szállodája DVD-n. Akit érdekel az írjon emailt: [email protected]
  • Help17 #2
    RTL-en is vannak jó műsorok, az más kérdés hogy van igénytelenebb is. GGilmore Girls pedig fantasztikus alapsorozat.:) SZERINTEM
  • trogi #1
    Szerintem ez volt az egyik legnormálisabb filmsorozat az utóbbi időben!! Sajnáltam, hogy levették az m1 műsoráról és átrakták egy kábelcsatornára; nekem nem érte meg csak ezért előfizetni egy ilyenre. :(

    Az rtl-en meg nem csodálkozom. Egy emberi sorozat jelentősen bepiszkította volna a pedigréjét a nagy sz**tenger közepén.