Szekeres Viktor

Befejeződött a Vészhelyzet is

A kórházi sorozat 12. évadában még mindig Magyarország egyik legnézettebb sorozata, így nem meglepő, hogy a finálét is hatalmas érdeklődés kísérte az RTL Klubon, mely meglehetősen csattanós befejezéssel ért véget.

A 12. évad a maga nemében vízválasztó volt, hiszen ekkor dőlt el, hogy a sorozat ki tudja-e magának harcolni az újabb hosszabbítást. A válasz ma már ismert, hiszen 2007 őszén már a 14. évad indul el Amerikában, míg mi a 12. évad zárórésze után nagyjából kora ősz tájékán várhatjuk az USA-ban nemrég véget ért 13. 22 részes epizódcsomagot.

A 13. évad kezdete előtt talán az a legjobb hír, hogy a 12. szezon előtt távozó Carter doktorhoz hasonlóan senki nem tűnik el az 1994-es premier óta teljesen lecserélődött, de azóta már megszokott és megszeretett karakterek közül. Sőt, a 12. évadban már két rész erejéig (7-8. epizód) feltűnt mentőst, Tony Gates-et játszó John Stamos is csatlakozik a főszereplőkhöz, immáron nem mentősként, hanem igazi orvosként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • badsector #5
    hááát... összefoglalom: műtöttek benne! :D
  • HJPOWER #4
    Nem szerettem soha, de mind különbözőek vagyunk. Aki szereti az örüljön és nézze. Én pedig teljesen fölöslegesen írtam be ide :D
    Ha valakinek van kedve néhány sorban összefoglalhatná az utolsó 10 évadot, hátha megjön a kedvem és nekiállok nézni :D
  • pauly #3
    Én meg az utolsó párat :P
  • Dave0092 #2
    én a mostani évadot nem láttam...
  • knightbali #1
    14. évad, Jesszus. Úgytűnik az emberek nem unnak rá.