Szekeres Viktor

A lehető legjobb rendezőt kapta meg az új Időbanditák-sorozat

Taika Waititi készítheti el a Time Bandits-tévésorozatot.

Tavaly ősszel számolhattunk be arról, hogy az Apple megszerezte Terry Gilliam Time Bandits című filmjének tévés adaptációs jogait, mely az Anonymous Content, a Paramount Television és a Media Rights Capital koprodukciójában készülhet el. Az 1981-es scifi komédia annak idején itthon Időbanditák címen vált ismertté és kedveltté, íme az előzetese.

Akkor még csak a fejlesztése kezdődött el a projektnek, most azonban már biztos, hogy láthatjuk majd a sorozatot is, ráadásul rendezőnek olyan filmes sikerült megszerezni mellé, mint az új-zélandi Taika Waititi, aki két remek filmmel, a Hétköznapi vámpírokkal, valamint a Vademberek hajszájával hívta fel magára Hollywood figyelmét.

Az eredeti film szinopszisa a következő volt: "Az élénk fantáziájú kisfiú, Kevin egyszerű angol hétköznapjait éli. Egy nap azonban Kevin szobája furcsa látogatók állomása lesz, törpék érkeznek hozzá, akik egy olyan térképet csentek el a mindenség urától, amely felfedi az időlyukak hollétét. A furfangos időutazók arra akarják használni ezt a jogtalanul szerzett kincset, hogy kifosszák a történelem gazdag és híres szereplőit. Így kíséri el Kevin az apró banditákat Napóleon seregeihez, Robin Hood erdejébe, Agamemnón palotáira és a balsorsú Titanicra. Mindeközben a sötétség erői szemmel tartják a szórakozott időutazókat, hiszen a gonosznak is fáj a foga a fontos térképre."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    "Szerintem a baromságok helyett csak azt akartad ideírni, hogy téged nem érdekel, ami érthető. "
    neked miért fáj konzekvensen az, ha valakinek nem azonos a véleménye veled? És miért zavar ha valaki 5-nál több szóban fejti ki a véleményét?

    " Utána viszont IQ-t villantasz, mert arra következtetsz, akit az érdekel, ami téged nem, az majom."
    na tudtam, hogy erre ugrani fogsz. ezért lett leírva .Hehe. :p
    Nekem jössz itt az IQ-val vaze?! Nem te vagy az aki ma konkrétan vélemény különbség miatt engem hülyézett le? Te vagy az aki képtelen megérteni, hogy ízlésben nem vitázunk és nekem jössz az IQ-val? Te vagy az aki mindenkinél okosabb akar lenni a filmről van szó, de nekem IQ-zol? Aztán amikor valaki leírja a saját (eléggé hülye véleményét) akkor meg itt IQ-zol? Igazán okos emberke lehetsz, és lehet, hogy a környezetedben még el is hiszik, de ugye vakok közt a félszemű az isten...

    Ami a királyságot illeti: tudod engem úgy neveltek, hogy ha tévedek és/vagy ezzel meg is bántok valakit akkor elnézést kell kérni az illetőtől. Tehát ha tévedtem és előkerül a dolog akkor be fogom ismerni ezt. Tudod ez nálam alap. És nem fogom fikázni azt aki más véleményen van. Továbbá én a legritkább esetben nézek olyan reboot/remake/remaster filmet aminek nekem meg van az eredetije ezért az általad vázolt lehetőség bekövetkeztének az esélye kb. 0.
    Viszont annak a lehetőségét eléggé komolyan látom, hogy te akkor sem fogod beismerni, hogy rossz ha még szerinted is az. Valahogy az érv rendszeredbő nem következik számomra az, hogy ha hibázol azt elismered.

  • zetortraktor #2
    Szerintem a baromságok helyett csak azt akartad ideírni, hogy téged nem érdekel, ami érthető. Utána viszont IQ-t villantasz, mert arra következtetsz, akit az érdekel, ami téged nem, az majom.

    Érdekes logika.

    De mi van akkor, ha kiderül, hogy nagy királyság a sorozat? És a hájp hatására te is megnézed. Akkor ki lesz a majom?
  • Macropus Rufus #1
    ezt nem hiszem el. Na ez az a film, amiből nem bírnék ki egy sorozatot. Ez pont úgy volt jó, ahogy volt. De mondjuk nem állnék itt meg. Csinálnék egy Time Bandits: Origin részt is. Mert hát kell egy előzmény, hogy hogyan is jutottak hozzá a térképhez.Aztán készítenék egy filmet arról, hogy a kis törpék miket műveltek amúgy a Felsőbbrendű lény alkalmazottaiként. Mondjuk egy részt szentelnék annak a rózsaszín növénynek amit Og hozott létre és e miatt a törpék ki lettek rúgva. Aztán az ördögről is készítenék egy részt, mert az azért eléggé meredek figura. (mondjuk mit szenved míg megérti a digitális forradalmat) Bensonról is csinálnék egyet, mint kutya. Mondjuk ez egy családias film lenne ami az Időbanditák univerzumában játszódik. Ezek jó pár évre ellátnák munkával a csapatot. És amikor már nincs 5let, akkor jönne a Gyalog galopp, meg az Erik a viking vagy az Élet értelme. És biztos, hogy lenne annyi majom aki megnézi, hogy nem mennék csődbe. Most is ez van.