Szekeres Viktor

Újabb színész csatlakozott a Dűne-mozifilmhez

Alakul Daniel Villeneuve Dűnéje.

A Variety megerősített értesülései szerint Dave Bautista is benne lesz a Dűne legújabb adaptációjában, amit Daniel Villeneuve rendezhet meg. A színész Vadállat Rabbant alakíthatja majd a filmben, amibe korábban Timothee Chalamet-t és Rebecca Fergusont is castingolták.

A Legendary Pictures 2017-ben jelentette be, hogy megegyezett Frank Herbert hagyatékának kezelőivel és megvásárolta a Dűne-regényciklus mozifilmes és televíziós adaptációs jogait. A projektek producerei Thomas Tull, Mary Parent és Cale Boyter, valamint Brian Herbert, Byron Merritt és Kim Herbert lesznek. Denis Villeneuve rendezőnek való szerződtetése után Eric Roth csatlakozott a projekthez forgatókönyvíróként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ellaberin #5
  A Lynch féle jó volt több, mint harminc éve (jesszum még akkor láttam is :O ), de a könyvet nem helyettesíti az sem.
  Abba meg ha belegondolok, hogy a mai felfogás szerint csinálják meg, akkor nagyon el lehet rontani - ne így legyen.
 • zetortraktor #4
  Ha 2025-re lesz kész, akkor sem kell évtizedeket várni, csak 8 évet. de ki mondta, hogy akkor lesz kész? Egy filmet 3 év alatt készül kábé el. Ezt meg tavaly kezdték el írni.
 • monk00 #3
  Nem tudom hogy miért kell évtizedeket várni erre. Szerintem ebből is csak 2025- re lesz valami. Ha megakarják csinálni, akkor csinálják, ha meg nem akkor nem. De ne hitegessenek 20 éven keresztül. Micsoda idióta banda lehet...
 • Cobra. #2
  Nekem a 2000-ben készült tv minisorozat is tetszett. Ha tudják a kettőt ötvözni mai szintű CG-vel, akkor akár jó is lehet.
 • Scooter #1
  Kíváncsi leszek, hogy felér-e a nagyszerű David Lynch féle 1984-es Dűne-hez (nekem nagyon bejött). Amit kétlek. Azért várjuk.