A lehető legjobb rendezőt kapta meg az új Időbanditák-sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Szerintem a baromságok helyett csak azt akartad ideírni, hogy téged nem érdekel, ami érthető. "
neked miért fáj konzekvensen az, ha valakinek nem azonos a véleménye veled? És miért zavar ha valaki 5-nál több szóban fejti ki a véleményét?

" Utána viszont IQ-t villantasz, mert arra következtetsz, akit az érdekel, ami téged nem, az majom."
na tudtam, hogy erre ugrani fogsz. ezért lett leírva .Hehe. :p
Nekem jössz itt az IQ-val vaze?! Nem te vagy az aki ma konkrétan vélemény különbség miatt engem hülyézett le? Te vagy az aki képtelen megérteni, hogy ízlésben nem vitázunk és nekem jössz az IQ-val? Te vagy az aki mindenkinél okosabb akar lenni a filmről van szó, de nekem IQ-zol? Aztán amikor valaki leírja a saját (eléggé hülye véleményét) akkor meg itt IQ-zol? Igazán okos emberke lehetsz, és lehet, hogy a környezetedben még el is hiszik, de ugye vakok közt a félszemű az isten...

Ami a királyságot illeti: tudod engem úgy neveltek, hogy ha tévedek és/vagy ezzel meg is bántok valakit akkor elnézést kell kérni az illetőtől. Tehát ha tévedtem és előkerül a dolog akkor be fogom ismerni ezt. Tudod ez nálam alap. És nem fogom fikázni azt aki más véleményen van. Továbbá én a legritkább esetben nézek olyan reboot/remake/remaster filmet aminek nekem meg van az eredetije ezért az általad vázolt lehetőség bekövetkeztének az esélye kb. 0.
Viszont annak a lehetőségét eléggé komolyan látom, hogy te akkor sem fogod beismerni, hogy rossz ha még szerinted is az. Valahogy az érv rendszeredbő nem következik számomra az, hogy ha hibázol azt elismered.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Szerintem a baromságok helyett csak azt akartad ideírni, hogy téged nem érdekel, ami érthető. Utána viszont IQ-t villantasz, mert arra következtetsz, akit az érdekel, ami téged nem, az majom.

Érdekes logika.

De mi van akkor, ha kiderül, hogy nagy királyság a sorozat? És a hájp hatására te is megnézed. Akkor ki lesz a majom?
ezt nem hiszem el. Na ez az a film, amiből nem bírnék ki egy sorozatot. Ez pont úgy volt jó, ahogy volt. De mondjuk nem állnék itt meg. Csinálnék egy Time Bandits: Origin részt is. Mert hát kell egy előzmény, hogy hogyan is jutottak hozzá a térképhez.Aztán készítenék egy filmet arról, hogy a kis törpék miket műveltek amúgy a Felsőbbrendű lény alkalmazottaiként. Mondjuk egy részt szentelnék annak a rózsaszín növénynek amit Og hozott létre és e miatt a törpék ki lettek rúgva. Aztán az ördögről is készítenék egy részt, mert az azért eléggé meredek figura. (mondjuk mit szenved míg megérti a digitális forradalmat) Bensonról is csinálnék egyet, mint kutya. Mondjuk ez egy családias film lenne ami az Időbanditák univerzumában játszódik. Ezek jó pár évre ellátnák munkával a csapatot. És amikor már nincs 5let, akkor jönne a Gyalog galopp, meg az Erik a viking vagy az Élet értelme. És biztos, hogy lenne annyi majom aki megnézi, hogy nem mennék csődbe. Most is ez van.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever