Szekeres Viktor

Megvan a Dűne-mozifilm főgonosza

Megtalálták Harkonnen bárót.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Stellan Skarsgård is csatlakozott a tervezett Dűne-mozifilmhez, a Dune-hoz, és nem mást fog alakítani benne, mint Harkonnen bárót. Az már korábban kiderült, hogy Timothee Chalamet lesz Paul Atreides, Rebecca Ferguson tárgyal arról, hogy Lady Jessicaként láthassuk őt viszont, pár napja pedig Dave Bautistát szerződtették a scifihez, hogy a báró unokaöccse legyen.

A filmet az a Denis Villeneuve rendezheti, akinek a munkái a kommersz filmek rendezői közül talán a legjobb reakciókat kapták az elmúlt években mind a nézőktől, mind a kritikusoktól. A kanadai filmestől 2010-ben a Felperzselt földet (Incendies) mutatták be (IMDb: 8.2/10), ezt követte 2013-ban a Fogságban (Prisoners - IMDb: 8.1/10), 2015-ben a Sicario - A bérgyilkos (Sicario - IMDb: 7.6/10), 2016-ban az Érkezés (Arrival - IMDb: 7.9/10) nyűgözte le tőle a legtöbb mozizót, és tavalyelőtt a Szárnyas fejvadász 2049-cel (Blade Runner 2049 - IMDb: 8.0/10) sem vallott szégyent. A sorból egyedül a 2013-as Ellenség (Enemy - IMDb - 6.9/10) lóg ki, de sokan ilyen osztályzatnak is örülnének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #2
  Harkonen mióta főgonosz a Dűnében?
  Gonosz az addíg okés, de fő? :o
  A főgonosz az szokott lenni, aki az egész szemétség mögött áll, és az nem a Harkonen báró. Ő csak egy eszköz egy cél elérése érdekében.
  A film meg várós.
 • Sippie #1
  várós