Szekeres Viktor

Remek előzetes a Náci zombik (Dead Snow) 2. részéhez

A norvég Náci zombik igazi kultfilm lett, s most itt a folytatás, a Red vs. Dead előzetese.

Amerika egyik legérdekesebb és legszínesebb filmes fesztiválja már évek óta a Sundance, mely mindig év elején kerül megrendezésre. A 2014-es Sundance-en is rengeteg nagyon várt film kerül bemutatásra, nem csak független amerikai produkciók, hanem nemzetközi alkotások is. Itt kerül bemutatásra az indonéz Rajtaütés (The Raid) második része, aminek már láthattuk az előzetesét, most pedig a norvég Náci zombik (Dod Sno / Dead Snow) folytatásának érkezett meg a Sundance-es ajánlója.


A második rész angol címe Dead Snow: Red vs. Dead lesz, s bár a trailer jó része az első rész képsoraiból áll (ezek elég spoileresek), de a maradék pár másodperc szörnyen szórakoztató lett: a Vegar Hoel által alakított Martint láthatjuk benne, amint egy kórházban döbbenetes hírt közölnek vele - ennél már csak a hír folyományának bemutatásra viccesebb.

A Náci zombik 2-t is a norvég Tommy Wirkola fogja rendezni, Hoel mellett még Stig Frode Henriksen, Martin Starr, Rrjan Gamst, Ingrid Haas és Jocelyn DeBoer lesz látható a főbb szerepekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!