Szekeres Viktor

A Jurassic Park 4 előtt érkezik hozzánk is a Raptor Ranch - itt az előzetese

Aki azt hitte, hogy csak a Jurassic Worldben fog dinoszauruszokat látni, azt nemsokára kellemes csalódás fogja érni, hiszen az egyik magyar csatornán nemsokára látható lesz a Raptor Ranch.

Aki odavan a dinoszauruszos filmekért, az decemberben ugyan láthat egy dinós animációs filmet a mozikban, azonban ha élőszereplős alkotásra kíváncsi, akkor minden bizonnyal 2015 nyaráig kell várnia, hiszen akkor kerül bemutatásra a mozikban a Jurassic Park negyedik része, a Jurassic World. Azonban ha valaki nem csak a mozis minőség és a 100 milliós költségvetés iránt érdeklődik, akkor talán érdeklődni fog a Raptor Ranch iránt, melyet nemsokára az egyik magyar tévécsatornán, és talán DVD-n is viszont lehet látni.


A 2012-ben készített, scifi-kalandfilmnek titulál Raptor Ranch-et Dan Bishop írta és rendezte, a főbb szerepekben pedig olyan színészek tűnnek fel, mint Jana Mashonee, Lorenzo Lamas és Lexy Hulme. A történet mindössze arról szól, hogy egy texasi közösséget lerohannak a velociraptorok, s páran meg próbálják túlélni a támadást. Érdekesség, hogy a film forgatására Texas és Kalifornia mellett Oroszországban, Szentpéterváron is sor került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Ez nem is zs kategoria ilyen betu nem is letezik....
  • Zombee #3
    Hátha fellendülnek a dínós Asylum/SyFy produkciók is, ha ebből a témából is kihoznának annyit, mint a cápákból... :)
  • AZUL #2
    ehhh... hát ez gáz, nagyon... amúgy a raptorok nem így néznek ki, meg nemis ekkorák... még a jurassic park-ban is eltúlozták a méretüket, s inkább a deinonynchus volt az inkább, mint raptor... kinézetre-méretre...
  • Danecay #1
    Minőségre olyan mintha egy átlagos handycam-el csináltam volna a haverokkal otthon szórakozásból:)