Szekeres Viktor

2015-ben folytatódik egy kultikus horrorsorozat

Az Amityville ugyan nem egy Halloween vagy Rémálom, de így is sokak kedvence. És folytatódik.

A Dimension Films bejelentette, hogy 2015. január másodikán mutatja be Amerikában a következő Amityville-filmet, melynek címe nemes egyszerűséggel Amityville lesz. A korábban The Amityville Horror: The Lost Tapes címen futó projektet Casey La Scala és Daniel Farrands rendezi. Előbbinek eddig egy filmjét mutatták be, a 2003-as Deszkásokat, utóbbi pedig kezdő mozifilmesnek mondható, bár rendezőként igen tapasztalt, hiszen különböző horrorokhoz készített dokumentumfilmeket.


Legutóbb 2005-ben láthattunk Amityville-filmet a mozikban, akkor A rettegés háza (The Amityville Horror) Amerikában 65, a világ többi részén 43 millió dollár bevételt termelt - meglepetés is volt, hogy a sikeres szereplés ellenére nem próbáltak meg azonnal több bőrt lehúzni a franchise-ról. Az eredeti The Amityville Horror (ugyancsak A rettegés háza) egyébként 1979-re datálható.


A soronkövetkező epizód a klasszikus, 79-es első rész (illetve könyv) történései után fog játszódni 1976-ban, amikor is egy tévés riportergyakornok pár újságíróval, valamint paranomális tevékenységeket kutató szakemberrel megpróbálja feltárni a kísértetház titkait. A történet talált videófelvételes technikával fog kibontakozni a szemünk előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!