Szekeres Viktor

Új főszereplő érkezik A bűn éjszakája folytatásába

A jelek szerint az év egyik meglepetéssikere, A bűn éjszakája nem direkt folytatást fog kapni, hanem új szereplőkkel fog készülni a második rész. Legalábbis erre utal az, hogy bejelentették a film első színészét, aki nem Ethan Hawke.

Frank Grillo lesz a(z egyik) főszereplője A bűn éjszakája (The Purge) című horrorfilm folytatásának, A bűn éjszakája 2-nek (The Purge 2). A színészt mostanában olyan filmekben láthattuk a mozikban, mint a Gengszterosztag, Az utolsó műszak, a Fehér pokol és a Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza, valamint a most bemutatott Jason Statham-filmben, a Harcban élve című akciómoziban is játszik. Legközelebb pedig Crossbones lesz az Amerika Kapitány: A tél katonájában.


Mindez persze nem jelenti azt, hogy az eredeti film túlélő főszereplői ne térnének vissza, de azt lehet valószínűsíteni, hogy az ismert alapfelállásba ezúttal újabb karaktereket és újabb szituációkat fognak írni a visszatérő készítők - a sztorit ismét csak James DeMonaco írja, s a rendező is ő lesz. A premierre a tervek szerint június 20-án fog sor kerülni Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #3
    Engem nem nagyon vett meg az első rész, nem mondom, hogy nagyon szar volt de folytatást semmiképp nem adnék. A horrortól is elég távol van. Inkább akciófilm.
  • Freeda Krueger #2
    Engem az érdekelne hogy csinálnak rendet egy ilyen után,másnap.
  • nessboth #1
    Az első rész egy erőtlen vicc volt, (Spoiler on) perverznek, és betegnek, ijesztőnek és gyilkosságban profinak akartak tűnni a betolakodók, és a házba való behatolás után Hawke kb a csapat 3/4-ét lerendezte bármiféle erőlködés nélkül.