Szekeres Viktor

Újabb rebootot kaphat a Péntek 13.

A Warner stúdió öt évig képtelen volt folytatást csiholni az Amerikában kifejezetten jól szereplő 2009-es Péntek 13-filmnek, így a sorozat jogai visszaszálltak a Paramount stúdióra, mely 2015-ben elő is rukkol egy új epizóddal.

Lesz újabb Péntek 13-film. A legutóbbit 2009-ben láthattuk és 65 milliós amerikai bevételével egész sikeresnek volt mondható. Nem sokkal a premiert követően be is jelentették, hogy 3D-ben elkészül a második rész is, azonban ez a projekt totálisan elveszett Hollywood mélyebb bugyraiban. Ennek köszönhetően pedig a Warner elvesztette a franchise jogait, ugyanis a stúdiónak 5 éves ablaka volt a folytatás elkészítésére, márpedig kizárt, hogy 2014-ben moziba kerülhessen egy újabb epizód.

A Paramountra visszaszállt jogok azonnal működésbe is léptek, és a stúdió már le is foglalta magának 2015-ben a március 13-i pénteket, amikor is bemutatják a tervek szerint az új Friday the 13th-filmet. Erről természetesen még semmit sem lehet tudni, de az új stúdió miatt feltételezhető, hogy ismét újraindítják a sorozatot. A film produkciós partnere, miképp a 2009-es verziónál is, a Platinum Dunes lesz. (A pletykák szerint egyébként a producerek kacérkodnak a talált kamerás megközelítéssel.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Miért mindig a mára már kultusznak számító filmeket akarják rebootolni? Elm utca, Péntek 13, Halloween, Gonosz Halott, A Dolog...nincs valami más, régi ultraszar, amit nem lehet elrontani? Azt kell, hogy mondjam, régen minden jobb volt. A horror is.
  • Zombee #1
    NE! Se talált kamerást, se újabb remake-et ne....!