Szekeres Viktor

Nemzetközi előzetest kapott a Tarzan-moziflm

Még nem tudjuk, hogy itthon mikor lesz látható a német Tarzan, de most az angolosok is megnézhetik a film új előzetesét, mely az első visszajelzések alapján nem igazán jött be a nézőknek.

A nemrég bemutatott német előzetest követően egy angol nyelvű trailert is kapott a Tarzan című animációs film - ebben a verzióban a német színészek helyett Kellan Lutz és Spencer Locke hangját hallhatjuk. A filmet elvileg októberben tervezték bemutatni Németországban, de az IMDB szerint csak február 20-án kerül a mozikba. Érdekes módon azonban a filmes lap szerint, már ha hihetünk az információknak, több másik országban már korábban látható lesz az animáció. Mindenesetre már félszáz osztályzatot kapott a film az IMDB-n.


Persze minket természetesen a magyar premier időpontja érdekel, az pedig egyelőre nincs kitűzve, de mivel mostanában mindenféle névtelen európai és ázsiai rajzolt film eljut hozzá, így szinte biztos, hogy ez is látható lesz itthon. A filmet egyébként Reinhard Klooss rendezte saját, Jessica Postigo és Yoni Brenner forgatókönyvéből. Klooss első filmje annak idején a Go Trabi Go második része volt, de ő rendezte a nálunk idén bemutatott Egyesült állatok című animációt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!