Szekeres Viktor

2014-ben nem kapunk új Pixar-filmet

A Pixar jövő nyáron mutatta volna be új, dinoszauruszos animációs filmjét, azonban a Disney ennek premierjét egyelőre ismeretlen okok miatt másfél évvel elhalasztotta. A lépés eredményeképp egyébként a Némó nyomában 2 bemutatója is több, mint fél évvel csúszott.

A tegnapi nap folyamán a Walt Disney Pictures elég komoly változtatásokat jelentett be tervezett mozis premierjeinek dátumait illetően. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a Pixar jövőre bemutatni tervezett új filmjének, a The Good Dinosaurnak a premierjét 2014. májusáról 2015. november 25-re halasztották. A másfél éves késleltetés egyben azt is jelenti, hogy jövőre nem láthatunk új Pixar-filmet a mozikban, márpedig erre 2005 óta nem volt példa. Persze mindez csak akkor történik meg, ha nem rántanak elő a cilinderből egy eddig még be nem jelentett projektet.

A Disney további változásokat is eszközölt előzetes tervei között: a Maleficent című élőszereplő Csipkerózsika-adaptáció foglalta el a The Good Dinosaur eddigi időpontját, május 30-át, ami egyben azt is jelenti, hogy jelen állás szerint július másodikán mindössze Melissa McCarthy új komédiája, a Tammy kerül bemutatásra - valószínűleg csak napok kérdése, míg az egyik hollywoodi stúdió le nem csap a dátumra. És mivel a The Good Dinosaur 2015 novemberében kerül a mozikba, ezért a Némó nyomában akkor bemutatni tervezett második része, a Szenilla nyomában (Finding Dory) 2016. június 17-én lesz először látható Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!