Szekeres Viktor

Zseniálisan néz ki a LEGO-mozifilm - itt az új, szinkronos előzetes

Nem csak remekül néz ki A LEGO kaland legújabb előzetese, de még nagyon vicces is. Csak reménykedhetünk abban, hogy a februárban bemutatásra kerülő animációs film is ilyen jól fog sikerülni.

A történettől függetlenül valószínűleg sokak szívét fogja megdobogtatni A LEGO kaland új előzetese, ugyanis nagyszerű érzés a sokak által ismert játékot egy mozifilm fontos alkotóelemeként látni. Tévében, számítógépen és videón már sok klasszikus LEGO-verzióját láthattuk, de moziban most mutatkozik be először a LEGO, és nem csak egy ismert történet feldolgozásával, hanem egy teljesen eredeti megközelítéssel, mely a készítők szándéka szerint egy sorozat első része lehet.


Eredeti megközelítés ide vagy oda, mint az kitűnik a trailerből, azért jó pár ismerős figurát is láthatunk majd a filmben, melynek amerikai premierjére február hetedikén fog sor kerülni, s vélhetően akkortájt láthatjuk magyarul is a filmet, bár a hivatalos időpontot még nem tűzte ki a forgalmazó, Intercom. A 3D-ben is vetítendő film főbb (hang)szereplői között egyébként olyan színészek vannak, mint Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Ferrell, Will Arnett, Alison Brie, Liam Neeson és Morgan Freeman, azonban mivel a hazai vetítések jobbára szinkronosak lesznek, így őket nem nagyon fogjuk hallani. Aki mégis kíváncsi rájuk, az nézze meg az eredeti hanggal ellátott előzetest.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goldmember #4
    Egy 4 évesnek tényleg zseniális lehet.
  • Vrahno #3
    Én úgy tudom, hogy keverék. Az alap stop-motion, de számítógéppel van az egész kicsinosítva. A lehetetlen mozgások nyilván CGI-t alkalmaznak.
  • asgh #2
    Ez CGI direkt darabos mozgással.
  • jamboox #1
    Nem elég tiszta nekem, hogy ez most egy stop-motion technika számítógéppel kisegítve vagy teljesen CGI direkt darabos mozgással?