Szekeres Viktor

Csúszik az új Gru-mozifilm premierje

Az év egyik legnagyobb sikere a Gru második része volt, s bár a harmadik epizód csak pár év múlva érkezik, eredetileg jövő évben mutatták volna be a Minyonok című animációt, mely premierjét elhalasztották fél évvel.

A Universal Pictures és az Illumination Entertainment tegnap bejelentette, hogy az eredetileg 2014. december 19-ére kiírt Minions című filmet fél évvel később, 2015. július tizedikén kerül bemutatásra Amerikában. A címből talán már mindenki sejtheti, hogy a Gru folytatásáról, illetve társfilmjéről van szó, mely teljes egészében a sárga minyonokra fog koncentrálni, s mintegy átvezetést fog jelenteni a Gru 3-hoz.

A Pierre Coffin által rendezendő filmben olyan színészek fogják a legfőbb szereplők hangjait szolgáltatni, mint Sandra Bullock és Jon Hamm. A 2015. július 10-i dátumra egyelőre más film nincs kiírva Amerikában, mindössze annyit lehet tudni, hogy július elején kerül mozikba az új Terminátor és A függetlenség napja folytatása, 17-én a Superman/Batman-mozi, a hónap végén pedig a Hupikék törpikék 3 és a Hangyaember.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!