SG.hu

Március 2-án indul a PlayStation Store Magyarországon

2012. március 2-ától Magyarországon is elérhető a világszerte PlayStation játékosok milliói által kedvelt PlayStation Store (PS Store) - jelentette be a Sony Computer Entertainment (SCE).

A kiadott közlemény szerint rengeteg játék, ingyenesen elérhető demók és a legújabb kiegészítők mellett folyamatosan frissülő akciós ajánlatok várják a gamereket. Március elején indul Magyarországon a régen várt PS Store, így a hazai felhasználók is gyorsan és egyszerűen juthatnak hozzá a minden eddiginél több játékhoz, valamint válogathatnak az exkluzív kiegészítők és az ingyenesen elérhető demók között. A PS Store az itthon is több éve működő, ingyenes PlayStation Network kiegészítéseként, annak nagymértékű bővítésével jön létre.

Kiemelik, hogy klasszikus PS one játékok is megjelennek a rendszerben, amelyek játszhatóak lesznek PS3, PS Vita és PSP készülékeken is. Nem maradhatnak el a rendszeresen frissülő akciós ajánlatok sem. Az online fizetés megkönnyítésére a PS Store bevezetésével párhuzamosan a kiskereskedelmi partnereknél elérhetővé válnak a 6,000 Ft értékű PlayStation Network kártyák, így a vásárlók választhatnak a bankkártyás fizetés és a feltöltő kártyás fizetési mód között.

A PS Store indulásával a magyar felhasználók előtt is megnyílik a PlayStation Plus tagság lehetősége: a csatlakozás évi legalább 70,000 Ft* értékű játékot, játéktesztelési lehetőséget, automatikus frissítéseket és saját online tárhelyet jelent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Locutus51 #4
    Az angol store-ban található dolgok lesznek nálunk is elérhetőek, egyébként igen, copy-paste-olva lett, még a csillag sem került ki 70 000 Ft mögül :D

    Accountokat természetesen nem lehet majd összeboronálni, úgyhogy trofik, mentések, megvásárolt dolgok stb. mind marad az eredeti accon. Mázli, hogy novemberbe vettem csak a PS3-at, még alig néhány játékra volt csak időm azóta.
  • Tinman #3
    Magyar Live-al egyszer már xarba léptünk... jó nagyba ráadásul, ezt úgy gondolom az értelem többség skippelni fogja.
  • Skynet #2
    Bizonyára mindenki azonnal dobja az UK és US accountját hogy egy kifejletlen, jóesetben is maximum feleannyi motyival rendelkező és egyébként BIZTOSAN drágább magyar accountja legyen...:D
  • amitakartok #1
    Ez 100%, hogy copy-paste marketingszöveg egy másik oldalról.