Ötvös Tibor

A PSP2-ben sem lesz UMD meghajtó

A múltkori nem hivatalos bejelentés után a mai napon a Sony Australia vezetője, Michael Ephraim újabb érdekes információkat osztott meg a nagyközönséggel a készülő PSP2 kapcsán.

"A PSP2 csak a letölthető tartalmakat tudja majd kezelni és okos telefonként is használható lesz" - állította Ephraim. "Szerintem a PSPGo határozza majd meg a zsebkonzolok jövőjét." Ezek szerint a PSP2 ismét elhagyja az UMD meghajtót és csak a Sony saját hálózatáról letöltött játékokat tudja kezelni majd.

A korábban említett PSPGo is próbálkozott eme módszerrel, de csúfos kudarcot vallott. A gépből nagyon kevés fogyott, még a "nagytestvérét, a 3004-es sorozatszámú PSP-t sem tudta megelőzni az eladások tekintetében. Mindenesetre a PSP2 elméletileg az idei E3-on már kint lesz és akkor talán végre megpillanthatjuk az új gépet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #6
    És ez akkor lenne igazán látványos, ha nem a módosított gépet, hanem a módosított játékot észlelné. Mert akkor páran a hálózati dolgok, és a dlc-k miatt vennének eredetiben is játékot.
    Nálam legalábbis ez a módszer menne... van sok sok olyan játék ami egyszerűen nem éri meg azt az összeget amit kérnek, mert vagy csak simán rövid, vagy túlreklámozták, és csalódtam benne.
  • TothLaci #5
    Úgy kell nekik!
    Majd jöhet az Xbox360 kistestvére.
  • LeventeV #4
    igen, de ha a gepet nem tudjak eladhatova varazsolni akkor nem lesz ki megvegye a szoftvert se... es az mar problema.
  • bippo #3
    Pedig ők a szoftveren akarnak nagyot keresni. (jogdíjak, etc.) Ehhez a gép csak eszköz.
  • Szefmester #2
    kb... vegyék észre hogy ha a gépeken keresni akarnak és azt szeretnék ha nagy darabszámot adnának el, szükséges rosszként el kell viselniük a kalózkodást..
  • LeventeV #1
    ha ez nem csak pletyka akkor ugyanugy jarnak vele mint a go-val.