Ötvös Tibor

A Sony-t díjazták a forgatókönyvírók

Mint arról már a filmes szekcióban beszámoltunk a WGA befejezte a sztrájkot és az élet kezd visszatérni a régi kerékvágásba Hollywoodban.

Ennek örömére az írók elkezdtek díjakat osztogatni - a videójátékok világában. Szakmájukhoz hűen az úriemberek a Legjobban megírt történettel rendelkező játék kategóriában szavaztak és hírdettek végül győztest. A nem túl erős mezőnyben azonban megérdemelt a Sony kis csodagépére készített Dead Head Fred győzelme.



A Dave Ellis és Adam Cogan által megálmodott történet középpontjában egy város, Hope Falls áll. Ennek közelében Ulysses Pitt, a hírhedt maffiózó egy nukleáris erőművet építtetett, melynek hatására különböző mutánsok születtek, egyes holtak pedig még a halálból is visszatértek. Az ügy felderítésével Fredet bízzák meg, aki azonban elbukik: Ulysses lefejezteti hősünket, testét a nukleáris szemetesbe hajítja. Ekkor bukkan fel a tipikus zseni prof, Steiner, akinek természetesen nincs ki mind a négy kereke. A doki összekalapálja Fred testét és agyát, ám a fejét nem találja, így egy üvegtartályba helyezi hősünk agyát, aki így indul el bosszút állni.

A további jelöltek: Crash of the Titans, The Simpsons Game, The Witcher, World in Conflict. Reméljük jövőre is átadják a díjat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Naggyon beteg!;)
  • gyuri12 #1
    A Mass Effectnek eszméletlen jó története van, és szimszonszok,meg World in Conflictok előzik meg? Na ne mááár...