Március 2-án indul a PlayStation Store Magyarországon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az angol store-ban található dolgok lesznek nálunk is elérhetõek, egyébként igen, copy-paste-olva lett, még a csillag sem került ki 70 000 Ft mögül 😄
Accountokat természetesen nem lehet majd összeboronálni, úgyhogy trofik, mentések, megvásárolt dolgok stb. mind marad az eredeti accon. Mázli, hogy novemberbe vettem csak a PS3-at, még alig néhány játékra volt csak idõm azóta.
Accountokat természetesen nem lehet majd összeboronálni, úgyhogy trofik, mentések, megvásárolt dolgok stb. mind marad az eredeti accon. Mázli, hogy novemberbe vettem csak a PS3-at, még alig néhány játékra volt csak idõm azóta.
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw
Magyar Live-al egyszer már xarba léptünk... jó nagyba ráadásul, ezt úgy gondolom az értelem többség skippelni fogja.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bizonyára mindenki azonnal dobja az UK és US accountját hogy egy kifejletlen, jóesetben is maximum feleannyi motyival rendelkezõ és egyébként BIZTOSAN drágább magyar accountja legyen...😄
Ez 100%, hogy copy-paste marketingszöveg egy másik oldalról.