Szekeres Viktor

Itt megnézhető az új Batman-film első hat perce

A legfanatikusabb rajongók már megnézhetik a neten Denevérember legújabb kalandjainak első hat percét, hogy azután kedvükre lelőhessék a prológban előforduló poénokat, melyekre nem mindenki számított.

Ahogyan arra számítani lehetett, felkerült a netre A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) első hat perce, azaz az a betekintés a filmbe, melyet pár amerikai és angol IMAX-moziban levetítettek a közönségnek a Mission: Impossible - Fantom protokoll előtt. A felvétel természetesen nem túl minőségi, hiszen telefonnal készült, de legalább saját szemünkkel is láthatjuk, hogy valóban helytállóak-e a pozitív vélemények a startról, valamint hallhatjuk (már amennyire a hangminőség engedi), hogy tényleg igazak-e azok az angol anyanyelvűek azon pletykái, miszerint Bane érthetetlenül beszél - és nem az akcentusa miatt.


Azt most nem írnánk le, hogy mi történik ebben a prológban, hiszen elég komolyan spoileres, inkább megismételjük, hogy bár Christopher Nolan harmadik Batman-filmjének július 20-i amerikai premierdátuma már jó ideje ismert, a magyar bemutató időpontjáról egyelőre még semmit sem tudni. Mivel Warner-filmről van szó, nemsokára kiderülhet, hogy a stúdió mennyire szavahihető, hiszen legutóbb azt az ígéretet kaptuk tőlük, hogy nem részesülünk több világpremierben - már ami az ő filmjeiket illeti. (Persze a félig Warneres, félig New Line-os Szilveszter éjjelt mindezek ellenére Amerika előtt láthattuk.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #19
    Tudom, hogy működnek az ilyen oldalak...

    Magyar Wikipédiát alapból nem használok, mert nagyon hiányos, tényleg sok baromság van benne, és sok a szakirodalmi hivatkozás nélküli, vagy kevés hivatkozással ellátott szócikk...
    Viszont az angol Wikipedia elég megbízható, tekintve, hogy minden szócikk alaposan meg van támogatva megbízható hivatkozásokkal. Persze, ami nincsen, azt fenntartásokkal szabad csak kezelni, és utána nézni a szakirodalomban is.
    (Csak az én területemről tudok nyilatkozni, de az elég korrekt.)

    Egyébként, ha beírsz valami baromságot, az nem sokáig marad ott, nem ketten neteznek a világon. Imdb-ben nem vagyok járatos, de Wikipédián meg szoktam nézni a szócikk historyt, hogy milyen gyakran szerkesztik. Abból is lehet következtetni a szócikk használhatóságára.

    @ winnie: igazad van, arra céloztam végülis, hogy ha az interneten hivatalos forrásból fellelhető a filmről valamilyen infó, akkor valószínűleg valaki már beírta az imdb-be is. Nem hiszem, hogy nagyon sokáig hagynák bent pl. fanok önkényes hülyeségeit, amik megtévesztik az embert.
  • winnie #18
    persze, de akinek van tuti infója, az nem imdb-zik, a forgalmazó sem teszi. magyar részről nagyjából 2,5 rendszeres imdb infó feltöltő van, de ők inkább stáblistáznak. és sok adhoc, hasracsapós, kirpóbálós. egyet feltöltős van. és az a baj, hogy az infóról nem tudod, hogy ki tette fel. archív szinten 99%-ban megbízható az adatbázis, de a jövőre vonatkozó, főleg országspecifikus dolgok sokszor neccesek.
  • RoyalPredator #17
    IMDB-re beírom, hogy a keresztapa 1 megjelenése 2012 december, Szekeres viktorka egyből dobja cikket, hogy jaj de jó lesz nekünk jövőre..........................

    megsúgom: Wikipédia is hazudik.
  • Nebojsa #16
    Megmondaná valaki, mi ebben a 6 percben a spoiler? Semmi extrát nem tudunk meg, még csak a Bitument se mutogatják nagyon....
  • wraithLord #15
    De pont ez az, hogy bárki szerkesztheti, éppen ezért ha valaki valamit beír, azt utána millióan felülbírálhatják, és teszik is. Az imdb nem blog, hanem egy információs adatbázis, ami folyamatosan és elég gyorsan alakul, fejlődik.
    ----

    Na hát én ezt a videót nem nézem végig. Kb. 20 mp-ig bírtam, de nagyon igénytelen. Azért ennyire nem érdekel a Betmen.
  • Zombee #14
    Ezt a videót viszont nem vagyok hajlandó megnézni, és az se normális, aki viszont igen. Hagyján hogy kamerás, de mobillal, ráadásul csak a kép felső fele. Ez így élvezhetetlen, és maximálisan igénytelen.
  • Zombee #13
    A sötét lovag is 3 hetes csúszással jött, pedig 2008-ban még nem voltunk warez nagyhatalom.
  • Mardekár #12
    Mégcsak nem is külföldi sajtó, hanem megint a hazaiak szopatják saját honfitársaikat. Ugyanis ezt a "Magyarok warezolnak" dolgot a magyar sajtó hozta le először az utolsó Harry Potter film késése miatt, ami egyébként minden országot érintett.
  • asztosz #11
    Ebben igazad van winnie, de ahogy említetted vannak biztosabb források is ahol szintén ez a premier dátum a jelen állás szerint de természetesen mindenhol fenntartják a változtatás jogát.
  • winnie #10
    imdb? és, ha holnap valaki átírja augusztus 10-re, akkor azt fogják linkelni fórumokba? amit userek szerkesztenek, ott rengeteg hiba lehet. és van is. vannak azért jobb források is a premierekkel kapcsolatban.