Szekeres Viktor

Címlapfotót kapott az új Batman-film főgonosza

Az Empire filmes magazin legújabb száma két borítóval jelent meg. Az egyik Batman látható, míg a másikon A sötét lovag: Felemelkedés fő rosszfiúja, Bane, akit Tom Hardy alakít a filmben.

Mint azt már mindenki tudja, Ra's al Ghul és Joker után ezúttal Bane lesz Bruce Wayne Denevéremberének legújabb nemezise. A sötét lovag: Felemelkedésben (The Dark Knight) felbukkanó gonosztevőt korábban a Batman és Robinban is láthatta a közönség (akkor így nézett ki), 1997-ben azonban még csak mellékszereplő volt, nem is hagyott sok nyomot nézőkben, inkább csak a képregényt ismerőknek szerzett örömöt. (A szerephez egy szomorú eset is fűződik: Joel Schumacher filmjében Bane-t a pankrátor Jeep Swenson játszotta, aki a film premierje után pár héttel szívelégtelenségben meghalt.)

Klikk ide! Klikk ide!

Ezúttal Tom Hardy lesz Bane akit legutóbb az Eredetben láthattunk (ő volt Eames), de idén már szerepelt a minket vélhetően elkerülő Warrior című filmben, valamint nemsokára láthatjuk őt a Magyarországon is forgatott kémfilmben, a Suszter, szabó, baka, kémben. Bane történetét leghamarabb azok ismerhetik meg, akik december közepétől jegyet váltanak a Mission: Impossible legújabb epizódjának IMAX-vetítésére, hiszen ők a film előtt láthatják A sötét lovag: Felemelkedés első 6-7 percét, melyben Christopher Nolan bemutatja a karaktert.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #12
    ezt úgy mondod, mintha Hulk Hogan nem lenne valóságos ember, pedig az ő versenysúlya fiatalabb koroában 150kg volt a kb. 210 centijéhez. Valami hasonlót találhattak volna :)
  • Skynet #11
    Talán épp azért nem 3 méter magas és 200 kilós izomállat mint a képregényben,játékban és egyéb forrásokban mert ahogy az eddigi két rész úgy ez is valóságközelibb oldalról közelít,nem a mesevilágból...?:)
  • Pretorian #10
    A jövő év legvárósabb filmje.
  • Risu Führer #9
    a kezdődikben a madárijesztő sem volt olyan mint a képregényekben és a játékban.szerintem jól néz ki bane sokkal jobban mint a batman és robinban abban sztem ultagagyi volt.
  • maci84 #8
    Nem kellett volna egy kicsit jobban feltúrbózni az izomzatát Bane-nek?? A batman képregényekben, az Arkham Asylumban és még a régebbi Arni-s Batman filmben is sokkalta jobban ábrázolták.

    De aztán még kiderülhet, hogy itt még nincs felpumpálva és a film folyamán történik meg vele ez...
  • Risu Führer #7
    ahogy látom Bane-ék is szereztek egy batman tankot.
  • winnie #5
    pedig tapasztalat, hogy sokszor egy színész a skatulyájától nagyon elütő szempontban a legjobb. más kérdés, hogy szerencsére ledger nem annyira a romantikus irányból jött, hiszen voltak a tdk előtt is remek filmjei.

    a lényeg, hogy jó legyen bane karaktere, hogy kicsi vagy nagyon, szép vagy csúnya, az mindegy. a színészválasztáshoz meg gondolom értenek.
  • tomboy013 #4
    Én először Ledger-ről is azt hittem hogy gagyi Joker lesz mert addig szinte csak romantikus filmekben játszotta a szépfiút, aztán meg bedobják egy psychopata gyilkos szerepébe. Nagyon durván hozta a szerepet. Őszintén szólva Tom Hardyról sem tudom most elképzelni hogy méltó ellenfele lehetne Bane személyében Batmannek. Remélem itt is az lesz a helyzet ami a Sötét Lovagnál is volt Joker esetében.
  • gabeone #3
    Kis fos fő gonosz. Kiábrándító.
  • Andrews2007 #2
    Lesz egyébként egy Dark Knight rises előzetes is akkortájt amikor a prológus jön.