Szekeres Viktor

Remek képek, húzós videók, durva tömegjelenetek az új Batman-film forgatásáról

Soha nem látott mennyiségű Batmanes kép és videó került ki a hétvégén a netre, ami annak köszönhető, hogy Christopher Nolanék a New York City-ben található Wall Streeten folytatták a The Dark Knight Rises forgatását.

A hétvégén jó volt Batman-rajongónak lenni New York City-ben, különösképp a Wall Street környékén, hiszen Christopher Nolan, A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) rendezője szombaton kezdte el filmje egyik nagy tömegjelenetét forgatni. A hatalmas, rendőrök és a tömeg között kitört verekedésben ráadásul nem csak megannyi statiszta és kaszkadőr vett részt, hanem némelyik főszereplő is feltűnt. A Christian Bale által alakított Denevérember mellett Bane (Tom Hardy), Macskanő (Anne Hathaway) és Nixon (Matthew Modine) látható a készült képeken és videókon.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A New York City-ben zajlott forgatásról készült több tucat képet itt lehet böngészni több oldalon át és a New York Daily News oldalán, a készült videók pedig a YouTube-on, vagy ezen a linken, valamint itt nézhetők meg. Egyes fényképek tanúsága szerint egyébként e tömegjelenetnél IMAX-kamerákat is használtak Nolanék, így a közönségnek valószínűleg a látványra sem kell panaszkodnia.





Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stremix #2
    a 'hatalmas' után van egy vessző !
  • Darth Sith #1
    "A hatalmas rendőrök és a tömeg között kitört verekedésben "
    nagyméretű rendőrök és tömeg közötti verekedés? nem tudtam, h arrafelé csak extra nagy növésű embereket vesznek fel :)