Szekeres Viktor

Nagyszerű új videó Batman és az új főgonosz harcáról

A hétvégén a netre felkerült rengeteg The Dark Knight Rises forgatási videó közül az egyik legérdekesebb minden bizonnyal a Denevérember és Bane ökölharcát megörökítő felvétel volt.

A nemrég közölt szombati tömegjelenetek felvétele után Christopher Nolan és csapata vasárnap is folytatta A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) forgatását New York City-ben. A legnagyobb érdeklődéssel várt felvételi napon többek között azon jelenetet rögzítették, melyen a Denevérember és a film egyik rosszfiúja, Bane akaszkodik össze.


A hatalmas tömegverekedés közben összeakaszkodó két képregény-karakter eleinte egyenlőnek tűnő ütközetéből az egyik szép lassan felülkerekedik, de valószínűleg a folytatásban a másik sem fogja annyiban hagyni a dolgokat. Azonban minderről vagyis Christian Bale és Tom Hardy karaktereinek ütközetének kimeneteléről majd csak a július 20-án bemutatásra kerülő filmben értesülhetünk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #19
    Batman nem szuperhős... szerintem ezzel le is lehet zárni a vitát. Itt van egy kedvenc idézetem is:

    "The great thing about Batman is that he has no powers. That makes him just like you and me, the main difference being that he goes out and gets exercise instead of reading comic books."
  • blessyou #18
    Nem tudom, honnan veszed azt, hogy a The Dark Knight a realizmusa miatt lett siker. Ezt én még sosem hallottam senkitől, mellesleg nem is igaz (ultrahangszonár-képalkotósisak meg a csontig leégett arccal való sétálás azért messze van a realizmustól). Ami A sötét lovagot népszerűvé tette, az a rendezés, a jellemábrázolás, és a történet volt, az kábé negyedleges, hogy hogyan van sminkelve Joker, meg hogy hogyan néz ki a Batmobil. Nem ettől fog valami jó filmmé válni, de még jó Batman-filmmé sem. Felesleges a képregények képi világához ragaszkodni. A képregények dolgoznak és építenek a rajz stílusára és technikájára, mivel ez az az eszköz, amivel kifejeznek dolgokat, mivel nincs sem írói narratíva, sem színészi játék. De egy filmben adva vannak olyan eszközök, melyek nagyobb teret engednek a képi ábrázolásban amellett, hogy maga a karakter hitelessége sérülne.
    Szóval ez az egész nagyjából ugyanolyan értelmetlen, mint a Gyűrűk Ura filmváltozatának támadása a könyvtől való eltérése alapján.
    Ez Batman-film, amaz meg Batman-képregény. A kettő nagyon különböző műfaj.
  • kalapos01 #17
    Nem szokás megütni a másikat munka közben. Fájna neki, olyan lenne az arca. A 20. felvétel után meg viccesen nézne ki.
  • Broafka #16
    mondtam, hogy ők tehetnek róla, de az összes dark knight fan őrjöng, hogy ez így mennyivel jobb, hogy milyen valósághű. Ez egy képregény, miért kell valósághűnek lennie? azért szuperhős.
  • Béka Benő #15
    Miért nem ütik meg egymást rendesen ?
    Hogy fog ez a bohóckodás a vásznon kinézni ? :(
  • richard45 #14
    De irigykedek azokra akik egy képből és egy videóból letudják vonni azt a következtetést hogy ez rossz lesz.
  • WoodrowWilson #13
    Szeretnék én úgy elcseszni valamit, hogy az emberek többségének tetsszen, és bekerüljön a top10 bevételi listára.
  • Ender Wiggin #12
    Bane a "cucc" nélkül egy nyeszlett alak. Ez a Bane meg részben egy kaszkadőr, részben a valamennyire kigyúratott színész. Vagyis semmiképpen sem felel meg az univerzum elvárásainak. De még midnig jobban néz ki, mint Catwoman, aki egy elhízott hajcsavaró háziasszony, nagy gülü szemekkel. Illetve nem is, ez Selina Kyle, meg Catwomen egy jó kondiban lévő kaszkadőrcsaj. Nolan nem csak a realizmussal cseszte el az egészet, hanem a röhejes szereplőválasztással is. Milyen béna csajok szerepeltek minden Batman filmjében...Meg ez a karizma nélküli ideges f@sz, Bale is...
  • danianevem #11
    Látom páran már megint tudják milyen lesz a film, meg hogy Bane milyen gyenge... Azoknak üzenem, hogy nézzék meg a Teaser Trailer-t amiben van egy harc előtti jelenet. Ott már a "kész" Bane szerepel, abban a rövid képsorban látható, hogy egy jó operatőr és egy kis CGI csodákra képes...
  • Loverman #10
    És ki tehet arról hogy nincs több Tim Burton-ös Batman film? A Dark Knight fanok? Idióta... inkább ezer Dark Knight mint egy Joel Schumacheres rész