Szekeres Viktor

Friss lesifotó a felhőkarcolón forgó új Batman-filmből

Újabb lesifotó a The Dark Knight Rises forgatásáról - manapság inkább már az számít hírnek, ha netezők nem kapnák lencsevégre a filmeseket. A mostani azonban az utolsó fényképek egyike.

Christopher Nolan New York City-béli Batman-forgatásának utolsó napjai már nem utcai felvételek készítésével zajlottak, hanem belső helyszínes forgatásokkal, valamint a stáb a felhőkarcolók egyikére is felmerészkedett, hogy ott készítsen jeleneteket Christian Bale részvételével. Ennek valószínűleg a Srslyguys nevű Flickr-felhasználó örülhetett, hiszen így lefényképezhette a Denevérembernek öltözött színészt, no meg repülésre alkalmas járművét, a Batwinget. (A képet 4288 x 2848-as felbontásban itt lehet megnézni.)


Ezzel a képpel nemsokára véget ér a netre felkerülő rajongói képek sora, hiszen nemsokára elkezdődhetnek az utómunkák a The Dark Knight Risingon, mely itthon A sötét lovag: Felemelkedés címmel kerül moziba, vélhetően az amerikai július 20-i premierhez közel - kérdés, hogy a világpremierek késleltetésével fenyegetőző Warner Bros. hogy dönt. Addig is csak annyi dolgunk maradt, hogy az eddig kikerült ezer videó és kép időrendbe rakásával kitaláljuk, hogy miről fog szólni a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)