Szekeres Viktor

Magyarország nem kap az új Batman 6 perces extra előzeteséből

Itthon hiába kerül időben bemutatásra a Mission: Impossible - Fantom protokoll, mi nem láthatjuk előtte A sötét lovag: Felemelkedés hat perces prológját, melyet csak Amerikában és Nagy Britanniában fognak vetíteni.

Pár hete számolhattunk be arról, hogy a Warner Bros., akárcsak A sötét lovag esetében, A sötét lovag: Felemelkedésnél is készít egy limitált ideig elérhető szuperelőzetest, mely kvázi Christopher Nolan új Batman-filmjének első hat perce lesz az alaphelyzet felvázolásával és a főgonosz, Bane bemutatásával. A The Dark Knight Rises ezen hat percét a Mission: Impossible negyedik, Fantom protokoll alcímet viselő epizódjának premier előtti IMAX-vetítései előtt lehet majd megnézni.

A rossz hír, hogy a Warner Bros. Pictures közleménye szerint minderre csak Amerikában és Nagy Britanniában lesz lehetőség: előbbiben december 16-tól, utóbbiban december 21-től. A prológot játszó 41 észak-amerikai mozi paramétereit itt lehet elolvasni, még Amerikában sem jutnak el minden államba a kópiák. A Warner ezek mellett egy glasgow-i, egy bradfordi, egy manchesteri és egy londoni IMAX-moziban fogja levetíteni a prológot, melyet a rajongók többsége úgy is csak július közepétől nézhet meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliders #16
    Szóval te nem tudtad, hogy milyen filmre veszel a pénztárnál jegyet? De mikor elkezdődött a film akkor kijöttél? Komoly arc lehetsz :D

    Am az Alkotás mozi lehetett az a hely. Egyébként ott elég nagy betűkkel kint volt a napi moziműsor a kasszánál. No mindegy. Jót nevettem
  • wraithLord #15
    Még a héten megveszem a repülőjegyet Angliába! :)
  • moon08 #14
    Életem nagy élménye az amikor a délinél beültem a moziba(még működött akkoriban) egy filmre mert várni kellett a vonatra. Már nem tudom mit akartam megnézni, de elkezdődött a batman. Először azt hittem előzetes, de 10 perc után rájöttem, hogy ez tényleg már a film. Így kénytelen voltam távozni és egy sörözőben várni a vonat indulásáig. :D Most össze vagyok törve ennek a hírnek a hallatán. :)
  • KP27 #13
    húha, életem értelmetlen innentől kezdve..
  • alexTv #12
    Egy könnycseppet elmorzsoltam a szemem sarkában.
    Milyen sanyarú a sorsa a magyarnak...:-)))
  • zetortraktor #11
    Az egyik megy IMAX-ben, a másik nem - inkább tűnik az egész valami IMAX-promóciónak, lehet, hogy csengettek az IMAX-esek. Egyébként sem túlzott bevételnövelés az, hogy 40 moziban adják Amerikában 5 napig.
  • anubys1984 #10
    Továbbra sem értem, hogy miért a MI4 előtt vetítik, mikor az Paramount film. A Warner részértől sokkal logikusabb lenne, ha egy héttel korábban kezdené a promóciót és a Sherlock2 bevételeit növelné vele...
  • Béka Benő #9
    Ez hülyeség !
    A LEGENDA VAGYOK IMAX-verzójának premierekor már vetítették a sötét lovag első 6 percét.
    a film előtt vetítették a jokeres részt !
  • Béka Benő #8
    Igen volt, az addig tartott amíg Joker le nem vette a bohócmaszkot a bankban.
  • Béka Benő #7
    "Magyarország nem kap az új Batman 6 perces extra előzeteséből"
    Nem baj, majd letöltjük. ,nyáron meg majd a teljes filmet is...
    He-he-he !