Ötvös Tibor

Új S.T.A.L.K.E.R. 2 infók

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a GSC Game World folytatja a nagysikerű S.T.A.L.K.E.R. sorozatát, melyről ma friss információk láttak napvilágot.

Első és legfontosabb, hogy a folytatás egy teljesen új történetet mutat majd be, melyhez természetesen új szereplők tartoznak. Pár ismerős karakter azért visszatér, de ők nem kapnak fontosabb szerepet. Jó hír, hogy a játék motorját is lecserélték és a S.T.A.L.K.E.R. 2 egy új engine-t kap majd - tegyük hozzá, hogy ennek már itt volt az ideje.



A fejlesztők szerint a játékban fontosabb szerepet kap a túlélés, mint az eddigi részekben, vagyis sokat kell majd vadásznunk ételekre, italokra és hasonló, létfontosságú dolgokra. Bár a S.T.A.L.K.E.R. 2 multiplatform lesz, de ez nem jelenti, hogy a PC-sek háttérbe szorulnának. A számítógépes változat támogatja a DirectX 11-et is.

Új mutánsok is megjelennek majd a területeken és a történet során eljuthatunk Csernobil 1 és Csernobil 2 városába, a CNPP háromszögbe és számos titkos laborba és járatba. A játék nem rendelkezik megjelenési dátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AlrightSir #13
    Amúgy itt lehet (angolul) megnézni a teljes kérdezz-feleleket.
    LINK

    A csernobili erőmű és a közeli faluk térségében fog játszódni és még több föld alatti labor is lesz!! Én nagyon várom!!!
  • RoyalPredator #12
    STALKER Játékokkal rengeteg probléma volt.
    A legtöbb a hihetetlenül elcseszett engine miatt volt.
    Hiába néz ki nagyon jól, ha magától crashelhet a frissen telepített játék (hivatalosan elismerve!), és az AI annyira tuskó, hogy sok játék szimplán szkriptelve fölülmúlta... Stb. Rengeteg hiányosság volt, amit nem pótoltak.
    Reméljük, a második részben kiforrottabb gondolatokkal dolgoznak.

    Egyébként:
    http://irevolutiondesign.wordpress.com/2010/12/06/mit-akarunk-s-t-a-l-k-e-r-2-ben/
  • funkyman #11
    A posztnukleáris és hamisítatlan cserno-bili :) hangulat biztos meglesz. Reméljük nem lesz olyan bugtenger mint a korábbi stalker részek.
  • Stonee #10
    kb 2018-ra már játszhatunk is vele :)
  • Vogel #9
    A grafikus motorja szerintem kiváló. A legközelebb áll a valósághoz. A mostani FPSekben minden olyan műanyag érzést kelt.
  • tttttom #8
    Remélem tesznek bele co-op modot. :)
  • Jagdgeschwader #7
    Több mutálódott állat is bekerülhetne a játékba, a működő járművek mellé. De mégse silányuljon Far Cry klónná, tartsa meg poszt-apokaliptikus báját!
  • vato loco #6
    "A játék nem rendelkezik megjelenési dátummal."

    Kár. De inkább jó legyen mint hamar.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    2 évig még... :)
  • Bulics #4
    Remélem azért ez nem jelenti azt hogy a főszereplőt is lecserélik! Megjelöltet akarom!