Ötvös Tibor

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky gondok

Augusztus 22-én Oroszországban és Ukrajnában is megjelent a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, melyre nekünk még szeptember elejéig várnunk kell.

Sajnos az első visszajelzések nem túl bíztatóak. A netes beszámolók szerint számos bug nehezíti meg a játékosok életét. Hogy ez mennyire nem csak pletyka, azt bizonyítja a két nappal a megjelenés után kikerült hivatalos patch is, mely közel 70 hibát javít ki.



Jó hír azonban, hogy ez a javítás pár plusz multiplayer pályát is tartalmaz mintegy kárpótlásul. Sajnos azonban már előre félő, hogy a mi verziónk is ugyanezekkel a hibákkal küszködik majd, hiszen már kész az aranylemez. A tapasztalt hibák kijavításához ismét el kellene csúsztatni a megjelenést, melyről jelen pillanatig nem érkezett hír.

Szóval marad nekünk is a patchelés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomy88trance #40
    Sziasztok! Látom már elég kihalt a fórum,de hátha. A játék elején mikor át kellene menni a Kordonba akkor szitává lőnek a katonák az átjárónál ,konkrétan van egy gép puskás akit sehogy se tudok elkerülni :/ Erre valami ötlet? Vagy más irányba kellene menni? Na de merre? Nem szeretnék összetűzést a Tiszta égbolt frakcióval, így is lehetséges?
  • mtbstreet #39
    Sziasztok,

    Nagyon fontos lenne, hogy mi előbb segítsen valaki! Jantar-nál akadtam el, amikor megérkezünk a stalkerekkel, és vissza verünk egy élőhalott támadást, majd a megadott feladat továbblépéséhez beszélni kell Szaharovval. Viszont egyszerűen lehetetlen bejutni abba a rohadt bunkerbe, zárva van az ajtó! Korábban már játszottam vele, simán kinyílt miután lement a támadás, videókban is mindenki gond nélkül tovább jutott, nekem az ég szerelmére sem nyílik ki az ajtó... Már vagy 20x bejártam az egész környéket, ellenség nem maradt, még a fickó szólt is, hogy "többet meg tanulják, hogy ne jöjjenek ide". Ezek után minden normális esetben kinyílt az ajtó, nálam sajnos nem. Betöltöttem még egyszer az elejétől, letöltöttem a frissítéseket, továbbra sem javult, nem tudok tovább haladni. Rettentően idegesít, ha valaki tudna megoldás kérem mielőbb írja meg!!

    Köszönöm!
  • Kalash17 #38
    Üdv!

    Problémám akadt a játékkal.Trainert szeretnék használni, mivel a one hit kill opcióval szerintem sokkal realisztikusabb a játék, meg nem kell annyit tökölni.Nos rengeteget letöltöttem már, de vagy nincs benne ez a mód, vagy pedig nem működik, pedig az adott patch van feltelepítve hozzá.Esetleg van valami tipp?

  • winky1993 #37
    Hello!

    Figyi! Elfoglaltam a Limask-ba vezető hidat megyek át rajta, gondoltam mentek egyet kb a közepén járhattam. Majd kíváncsiságomat kielégítve körülnéztem de olyan helyen kötöttem ki ahonnan nem tudtam kijutni (véletlenül). Okés akkor betöltöm majd úgy töltötte be hogy meghalok. Utána meg, hogy kurva magasan vagyok és persze eleve meghalva.EZ MI MÁR!!!?
  • zota80 #36
    Sziasztok.Most probaltam a S.T.A.L.K.E.R clear sky progit Xp-en ott mukodik,de vistan nem.Keri az eredeti lemezt peddig tenyleg eredeti a jatek.Segitseg!!!
    [email protected]
  • kiralytigris #35
    Miután elindítom a játékot olyan 5 perc elteltével szétesik a kép és kifagy. A játék hibája vagy a videókártyá-é? Az össze játék gond nélkül fut, csak ez szerencsétlenkedik.
  • LajharkUkac #34
    Helló
    Nekem a játék nemindul el felrakom a cracket elakarom indítani és kiírja hogy tegyem be a lemezt aki tud segíteni az vegyen fel MSN:[email protected]
    Előreis kösz
  • Loki Ferrais #33
    Helló all! Nekem egy elég jó gépem van ami megfelel a mostani játékok elvárásának mint pl, a tiszta égbolt. De sajnos alacsony grafikán vagyok és így is akadozik eléggé a bázisokon de a nyílt terepen maxra is vehetem a grafikát simán fut. Valaki nem tudna olyan korrekciót hogy menjen a játék simán? Mitől akadozhat a bázisokon? Pls segítsetek.
  • occsebogyo #32
    Érdekelne hogy mit tettél fel hogy így ment. Sajna nekem elég sokszor kifagyott ami igazából nem zavart mert sűrűn mentettem. Aztán jött egy rész ahol újra lesz egy emission és ott meghalt a cucc. Folyamatosan kifagy, kábé a betőltés után 10 másodpercre. Hiába prbálom az összes mentést egyik se megy, mindegyik kifagy. Próbáltam cpucontrollert meg patch is van rajta, mégse jó. Van valami ötleted?
  • DoNLaCeee #31
    sztem csak kisérő kellene ami nincs én a kordonbol akarnék átmenni a szemétdombra:S