Ötvös Tibor

A Brothers in Arms is kort vált?

Az utóbbi pár nap szinte csak és kizárólag a Gearboxról szól és nem is érdemtelenül.

A Duke Nukem sorozat vélhető feltámasztása valamint az Aliens: Colonial Marines fejlesztésének folytatása már szerepelt a hírrovatunkban, így most a csapat harmadik nagy címéről, a Brothers in Armsról is szót ejtenénk, melyről érdekes és nem minden alapot nélkülöző hírek jelentek meg a neten.



Az FPS-ek világában manapság nagyon háttérbe szorultak a világháborús részek, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare két része után a széria végleg átruccant a jelen korba és követi őt a Medal of Honor. És a jelek szerint hamarosan a Brothers in Arms is követi, legalábbis a cég feje, Randy Pitchford erre utalt a PAX-on.

"Új irányba szeretnénk elvinni a sorozatot és ezzel egy teljesen új játékélményt adni a rajongóknak. A Brothers in Arms volt az első eredeti címünk, szóval nagyon vigyázunk rá." Többet azonban nem árult el, de remélhetőleg hamarosan szolgál valami infóval a csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • qwas #2
    Számomra még mindig nagy szórakozást nyújtanak, csak nem készül elég belőlük. A Hell's Highway-t mondjuk befejezhetnék, mert sejtelmesen ért véget.
  • snl #1
    "Az FPS-ek világában manapság nagyon háttérbe szorultak a világháborús részek"

    személy szerint nem sajnálom. kezdtek irgalmatlanul unalmasak lenni