Ötvös Tibor

Jön a Metro 2034

A Metro 2033 számos gyermekbetegségtől szenvedett, de ennek ellenére egy kellemes FPS volt.

Ahogy arról korábban már mi is írtunk, a játék a kiadó számára is jövedelmező lett, bár pontos számokat továbbra sem árultak el. Mindenesetre a kötelező DLC-k után a mai napon a kiadó vezetője, Danny Bilson elárulta, hogy már készül a folytatás, mely Metro 2034 címen fut majd.



Magáról a programról még annyit árult el, hogy ezúttal nem csak a PC-s, hanem az X360 változat is játszható lesz 3D-ben. A címből pedig annyit sikerült kitalálnunk, hogy a második rész egy évvel az előző eseményei után játszódik. Jó hír, hogy a fejlesztést ismét az ukrán fejlesztőcsapat, a 4A Games végzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vogel #6
    Szkript király játék volt a metro33. Kár érte:(
  • hiszacu #5
    3X pulzáltam végig a Metrót!Nekem nagyon tetszett. Padlón ment végig és szerintem egy-két dologtól eltekintve semmi hiba nem volt vele. Viszont ma nyomtam végig ezt a "Singularity-t". mit is mondjak... Szerintem egy kalap ...
  • jaspercry #4
    Az szuper ,hányásig fogom magam játszani 3d-ben (amihez talán elég 5 perc is)
  • Kindred Blades #3
    Nézz vissza a Deus Ex szériára, ott például okosan megolodották, a második rész gyakorlatilag az első rész alternatíváinak egy kombinációját vette, szerintem teljesen illett a képbe. Ha az írok egy kis kreativitással rendelkeznek, akkor meg tudják oldani, minden gond nélkül.
  • Bulics #2
    Itt csak az egyik befejezés az igazi. Sok játéknál csinálták már. Mortal Kombat (összes rész), Painkiller:Heavens got a hitman, S.t.a.l.k.e.r.:Shadow of chernobyl, Max payne 2-bár ennek folytatása még nem jött ki.
  • Adam II #1
    Nem szeretem amikor olyan játéknak csinálnak folytatást aminek alternatív befejezése volt hacsak meg nem oldják valahogy mint a Mass Effect-ben, hogy a játék megnézi milyen döntéseket hoztál és aszerint módosítja a sztorit de szerintem ebben az esetben nem így lesz.