Ötvös Tibor

Készül a következő GRID és Operation Flashpoint

A Codemasters nagy meglepetést okozott a mai napon, mikor alig pár perccel ezelőtt bejelentette, hogy a DiRT 3 mellett készül a GRID és az Operation Flashpoint következő része is.

A csapat a hamarosan megjelenő F1 játékuk és a már korábban bejelentett DiRT 3 mellett további programokon dolgozik. A mai napon pedig fel is lebbentették eme két címről a fátylat és ezzel kisebb meglepetést is okoztak. A Race Driver: GRID a méltán népszerű Touring Car (TOCA) sorozatból alakult ki és a bejelentés szerint a második rész ama southami részlegben készül, ahol a DiRT 3 is.



Ugyanitt készül a következő Operation Flashpoint rész is, mely sorban a harmadik epizód lesz. A Bohemia Interactive már kiszállt a projektből, de a Codemasters Southam készítette a sikeres Dragon Rising című részt is szóval a rajongók megnyugodhatnak. A korábbi hírek szerint az Operation Flashpoint 3 még idén megjelenik, ám a kiadó szerint csak jövőre térhetnek vissza a hadszíntérre a rajongók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #3
    Az meg kimondottan méltó az Operation Flashpoint cimhez. Az 1 is milyen buggy volt már...
  • Mcsiv #2
    engem csak a bugtenger idegesített meg a fagyások
  • richard45 #1
    Én valahogy nem fűzök nagy reményt ehez a következő Flashpointhoz mert már az előző is csak a legendás első rész árkádosított változata volt, sajnos ezért baj ha egy ilyen jó cím egy ilyen csapathoz kerül, de nem baj ott van az Arma.