MTI

Interneten toboroz a horvát titkosrendőrség

A hét eleje óta az interneten toboroz munkatársakat a horvát titkosszolgálat (SOA), és már az első 12 órában több mint hétezren töltötték le a jelentkezési lapot - közölte a zágrábi központú szervezet szerdán.

A kérdőívben egyebek mellett arra is válaszolnia kell a reménybeli hírszerzőnek, hogy kedveli-e a csoportos szexet, inkább dzsesszt hallgat-e vagy klasszikus zenét, milyen újságokat olvas és volt-e már szerelmi kapcsolata külföldi állampolgárral. A szolgálat megújult honlapját fél nap alatt 13 500 internetező kereste fel, egynegyedük külföldről. A "munka a SOA-nál" rovatba 11 800 érdeklődő látogatott el. A nagy forgalom okozta terhelés miatt a titkosszolgálat szervere egyszer le is állt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Polemius #6
  fv:
  Gondolod a szolgálati szabályzatban ez elő van nekik írva? Persze, hogy kell ő föléjük is kontroll. Ám ha egyszerűen nem lenne rendőrség, akkor _bárki_ betuszkolhatna téged egy kocsiba, és jól megerőszakolhatna. Anélkül, hogy ezért retorziótól kellene tartania.

  A titkosszolgálatok tevékenységéről meg úgy tűnik téves fogalmaid vannak, netán az előző rendszerben ragadtál. (Mellesleg, a _titkosszolgálatok_tagjai_ akkor sem irkáltak jelentéseket a szomszédjukról. Még a III/III-nál sem.)
 • fv #5
  "Nyilván, mikor betörnek a lakásodba, (vagy beköltöznek, téged meg elhajtanak a fenébe), elviszik a kocsidat, ellopják a tárcádat, netán elvernek, kirabolnak, elütnek és ott hagynak az út szélén, akkor is úgy gondolod majd, hogy nincs szükség a rendőrségre."

  A felsorolásból kihagytad, hogy négyen betüszkölnek egy kocsiba, jól megerőszakolnak, aztán egy minimális hercehurca után szépen bebizonyítják az ártatlanságukat.


  Egyébként meg tök jó meló lehet minimálbérért a szomszédodat figyelni, jelentéseket írni róla, stb. Nem is csoda, hogy 12 óra alatt hétezren jelentkeznek rá.

 • Polemius #4
  Nyilván, mikor betörnek a lakásodba, (vagy beköltöznek, téged meg elhajtanak a fenébe), elviszik a kocsidat, ellopják a tárcádat, netán elvernek, kirabolnak, elütnek és ott hagynak az út szélén, akkor is úgy gondolod majd, hogy nincs szükség a rendőrségre.
  A többire is számos példát lehetne hozni, amik ha nem is közvetlenül, de érinthetnek téged is.
 • arrakistor #3
  a tűzoltó és a mentős nem is említhető egy napon a többi álalad leírtakkal, ugyanis amazoknak az égvilágon semmi értelme, haszna, csak kizsigerelik az embereket, a lakosságot, a nemzetet. nem is csoda ha mindenki utálja is őket, mint a büdössz*rt.
 • Polemius #2
  Miért lenne bármi baja annak, aki jelentkezik? Gondolod minden tűtoltó, rendőr, katona, határőr, mentős (stb.) is hülye, mert önként jelentkezik ilyen munkákra?
 • kernerster #1
  Sok érzelmileg elb@szott ember... Ki az a hülye aki önszántából akar titkosügynök lenni? De most tényleg milyen lehet annak a pszichológiai profilja? Szemüveges Mrcka sok James Bond filmet nézett? Vagy mi?