6
  • Polemius
    #6
    fv:
    Gondolod a szolgálati szabályzatban ez elő van nekik írva? Persze, hogy kell ő föléjük is kontroll. Ám ha egyszerűen nem lenne rendőrség, akkor _bárki_ betuszkolhatna téged egy kocsiba, és jól megerőszakolhatna. Anélkül, hogy ezért retorziótól kellene tartania.

    A titkosszolgálatok tevékenységéről meg úgy tűnik téves fogalmaid vannak, netán az előző rendszerben ragadtál. (Mellesleg, a _titkosszolgálatok_tagjai_ akkor sem irkáltak jelentéseket a szomszédjukról. Még a III/III-nál sem.)
  • fv
    #5
    "Nyilván, mikor betörnek a lakásodba, (vagy beköltöznek, téged meg elhajtanak a fenébe), elviszik a kocsidat, ellopják a tárcádat, netán elvernek, kirabolnak, elütnek és ott hagynak az út szélén, akkor is úgy gondolod majd, hogy nincs szükség a rendőrségre."

    A felsorolásból kihagytad, hogy négyen betüszkölnek egy kocsiba, jól megerőszakolnak, aztán egy minimális hercehurca után szépen bebizonyítják az ártatlanságukat.


    Egyébként meg tök jó meló lehet minimálbérért a szomszédodat figyelni, jelentéseket írni róla, stb. Nem is csoda, hogy 12 óra alatt hétezren jelentkeznek rá.

  • Polemius
    #4
    Nyilván, mikor betörnek a lakásodba, (vagy beköltöznek, téged meg elhajtanak a fenébe), elviszik a kocsidat, ellopják a tárcádat, netán elvernek, kirabolnak, elütnek és ott hagynak az út szélén, akkor is úgy gondolod majd, hogy nincs szükség a rendőrségre.
    A többire is számos példát lehetne hozni, amik ha nem is közvetlenül, de érinthetnek téged is.
  • arrakistor
    #3
    a tűzoltó és a mentős nem is említhető egy napon a többi álalad leírtakkal, ugyanis amazoknak az égvilágon semmi értelme, haszna, csak kizsigerelik az embereket, a lakosságot, a nemzetet. nem is csoda ha mindenki utálja is őket, mint a büdössz*rt.
  • Polemius
    #2
    Miért lenne bármi baja annak, aki jelentkezik? Gondolod minden tűtoltó, rendőr, katona, határőr, mentős (stb.) is hülye, mert önként jelentkezik ilyen munkákra?
  • kernerster
    #1
    Sok érzelmileg elb@szott ember... Ki az a hülye aki önszántából akar titkosügynök lenni? De most tényleg milyen lehet annak a pszichológiai profilja? Szemüveges Mrcka sok James Bond filmet nézett? Vagy mi?